לחמניות סהר מקפיא
גלילי סהר מקפיא יכולים להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. בלחם הזה יש 140 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. תמורת 17 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 32. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 28% . הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו לחמניות סהר שקדי אוכמניות , עוגיות סהר שוקולד צ'יפס ללא ביצים - עוגיות ללא ביצים , וריבת יער אדום בריח ורד ביי ותפוז NON COOK FREEZER (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החמאה, אבקת החלב, הסוכר, פתיתי תפוחי האדמה, הביצים, המלח ו-3 כוסות הקמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק יציב.
הופכים על משטח מקומח כבד; ללוש 8-10 פעמים. מחלקים את הבצק לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-12 אינץ'. מַעְגָל; חותכים כל עיגול ל-16 טריזים.
מגלגלים טריזים מהקצוות הרחבים ומניחים עם הצד כלפי מטה במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה מרופדים בנייר שעווה. עקום קצוות ליצירת סהרונים.
מכסים ומקפיאים. כשהיא יציבה, העבירו לשקית מקפיא פלסטיק גדולה הניתנת לסגירה חוזרת. להקפיא עד 4 שבועות.
לשימוש בלחמניות קפואות: מסדרים לחמניות קפואות במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה מצופים בספריי בישול. מכסים ומפשירים במקרר למשך הלילה.
מניחים לתפיחה במקום חמים למשך שעה או עד להכפלה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-17 דקות או עד להזהבה.