לחמניות סהר תוצרת בית הזדרז
אם יש לכם שמרים, מים חמים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחמניות סהר תוצרת בית, לחמניות סהר תוצרת בית, ו לחמניות תוצרת בית סהר ארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1 כוס מדידה, לערבב שמרים ומים חמים; לתת לעמוד 5 דקות. בקערה גדולה, מערבבים 3 כוסות של תערובת ביסקוויק והסוכר; מערבבים בהדרגה בתערובת שמרים.
על משטח משוריין, ללוש בצק עד חלקה ואלסטית, על 10 דקות, הוספת 1/2 תערובת ביסקוויק כוס הנותרים לפי הצורך.
רול בצק לתוך 12 אינץ עגול; לחתוך 12 טריזים.
להפשיל טריזים, החל בקצה רחב, כדי ליצור צורה סהר. תרסיס גיליון עוגיות עם ספריי בישול; מקום לחמניות, נקודת הצדדים למטה, על גיליון עוגיות. מכסים באופן רופף עם ניילון נצמד ומגבת בד.
תן לעלות במקום חם (80F כדי 29°) 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
מחממים תנור ל 218°. לחשוף לחמניות.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הזהב.