לחמניות עגבניות איטלקיות
צריכים לחם צמחוני לקטו אובו ? לחמניות עגבניות איטלקיות יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-15 ומחיר 17 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 129 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים חמימים, רוטב פיצה, בזיליקום ומלח. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 20% . מתכונים דומים: לחמניות תלתן איטלקיות , בשר בקר איטלקי על לחמניות ולחמניות קיץ איטלקיות .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים וכפית סוכר במים חמים; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים את רוטב הפיצה, 1/4 כוס חמאה, ביצה, מלח, בזיליקום, 2 כוסות קמח ושארית הסוכר; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק יציב.
הופכים על משטח מקומח. ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1/2 שעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים ל-15 חלקים. עצב כל אחד ל-2-in. כַּדוּר.
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Brancaia Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-38 דולר לבקבוק.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
קיאנטי קלאסיקו ריזרווה זו מציגה ניחוחות של פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים על החך. ליין זה, המעוצב מענבי הסנג'ובזה המשובחים ביותר משניים מכרמי האחוזה שלנו, ברנקאיה ואחוזת פופי, יש יין זה בעל צבע צפוף, אדום-אודם וסיומת ארוכה וארומטית. תערובת: 80% סנג'ובזה, 20% מרלו