לחמניות עוף אביב עם רוטב מחבת לימון דיז'ון
ניתן להכין את המתכון לחמניות עוף אביב עם רוטב מחבת לימון דיז'ון בסביבות 30 דקות. זה הר ד ' אובר יש 309 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, פרושוטו קוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חם חזיר & שוויצרי לחמניות עם דיז'ון טבילה רוטב, גיליון פאן לימון רוזמרין עוף דיז'ון עם רוטב אלת פטה, ו לחמניות עוף ברוטב דובדבנים.
הוראות
חצוי את חזה העוף המפריד אופקית כל אחד ל -2 קציצות.
מניחים כל קציצה חצויה בשקית אחסון מפלסטיק במקפיא (עם לשונית המחוון).
מוסיפים כף מים לכל שקית ומכניסים לתוךקציצות בעובי 1/8 אינץ'.
מסדרים את 4 הקציצות על משטח העבודה. מתבלים קציצות במלח ופלפל בצד הפונה כלפי מעלה. מכסים כל חתיכת עוף עם 1 פרוסת גבינה 1 פרוסת חזיר. החל בצד 1 של השד, במקום צרור קטן של 3 חניתות אספרגוס. עוטפים ומגלגלים את העוף סביב האספרגוס. לשטוף ידיים.
מחממים כ -1 כף שמן זית כתית מעולה, סיבוב של התבנית, במחבת טפלון על אש בינונית. כשהוא חם, בעזרת מלקחיים, מוסיפים את גלילי העוף למחבת כשהצד התפר כלפי מטה. מתבלים את הלחמניות במלח ופלפל. מכסים את התבנית באופן רופף בנייר כסף ומבשלים 4 עד 5 דקות, הופכים לחמניות ומבשלים ועוד 4 עד 5 דקות.
הסר לחמניות מבושלות לצלחת הגשה.
מוסיפים 2 כפות חמאה ו 2 כפות קמח מערבבים את ציר העוף וחרדל דיז ' ון, מגרדים את כל הטפטופים מתחתית התבנית ומבשלים 1 דקה.
מסירים מהאש, מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ הלימון והפטרוזיליה וכף מעל העוף.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בודגאס נאוורן דאמה קאווה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן דאמה קאווה]()
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחת מכמה קאוות וינטג ' בלבד תוצרת ספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נאבר סיידן מייצרת קאוות איכותיות מאז 1901. כל הקאוות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (א-לה-מ ' שמפנויז) ומתיישנת בשריה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דאמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף ולנפח היין, ופרלדה, המקנה אופי מבריק ומבריק החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.