לחמניות עוף הואיסין אפויות
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 1208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב צדפות, שומשום, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו לחמניות הודו חמוציות-הויסין, לחמניות חזיר מאודות עם רוטב הויסין, ו עוף הואיסין אפוי עם ברוקולי ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף עוף; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף. מגניב מעט; בשר לגרוס עם 2 מזלגות.
מניחים עוף בקערה בינונית.
מוסיפים בצל ירוק, רוטב הויסין, רוטב צדפות וחומץ; זורקים היטב לשלב.
מגלגלים כל פיסת בצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על משטח מקומח קלות. כפית על 2 כפות תערובת עוף למרכז של כל עיגול בצק. לאסוף קצוות של בצק על מילוי; קמצוץ לאטום.
מניחים את הבצק המלא, צדי התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מעיל קל מלא בצק עם ספריי בישול. כסה ותן לעלייה 20 דקות.
לחשוף בצק מלא. מברשת בעדינות עם ביצה; להשליך את הביצה שנותרה.
מפזרים באופן שווה עם זרעי שומשום.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד חום זהוב.