לחמניות פיצה מבפנים החוצה
המתכון מבפנים החוצה לחמניות פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם נקניק חזיר בתפזורת, grands!® buttermilk ביסקוויטים, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב לחמניות מבפנים החוצה, לחמניות אבוקדו מבפנים החוצה עם עירית אגוזי קשיו, ו פיצה מטוגנת מבפנים החוצה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. במחבת 8 אינץ', לבשל נקניק, בצל ופלפל על חום בינוני 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנקניק הוא כבר לא ורוד; לנקז. מגניב 10 דקות.
להפריד בצק לתוך 5 ביסקוויטים. על גיליון עוגיות גדול ungreased, לחץ על כל ביסקוויט לתוך סיבוב 6 אינץ'. חצי העליון של כל סיבוב עם תערובת נקניק וגבינה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצוות בחוזקה עם מזלג לאטום.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
מגישים calzones חם עם רוטב פסטה חם לטבילה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.