לחמניות פסטה עם רוטב בשר לבבי
לחמניות פסטה עם רוטב בשר לבבי דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 60 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורגנו, רוטב בשר, אטריות לזניה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה מרהיב. מתכונים דומים: רוטב בשר איטלקי לבבי, כרוב לחמניות עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר, ו רוטב בשר לפסטה.
הוראות
לבשל אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז היטב.
חותכים אטריות במחצית לרוחב.
מסננים תרד; לחץ בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מערבבים רוטב בשר לבבי ורוטב עגבניות בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות.
שלב גבינת קוטג', גבינת רומנו, אורגנו ובזיליקום במיכל של בלנדר חשמלי או מעבד מזון; לכסות ולעבד עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
העברת תערובת גבינה לקערה; להוסיף תרד, ערבוב טוב.
מורחים על 3 כפות תערובת תרד על כל חצי אטריות לזניה, משאיר גבול 1/4 אינץ ' מסביב לקצה.
מגלגלים כל אטריות, אופנת ג ' לירול, מתחיל בקצה הצר.
רוטב בשר כפית לתוך תבשיל 1 ליטר מצופה ספריי בישול. סדר לחמניות, צד התפר למטה, על רוטב. מכסים ואופים ב 350 במשך 25 דקות.
אופים, חשוף, 5 דקות או עד גבינה נמסה.