לחמניות פקאן הדרים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פקאן, סוכר מגורען, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לחמניות קינמון פרי הדר ואוכמניות, סלט פקאן הדר וקלוי, ו סלט הדר, בייקון ופקאן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כוסות סוכר מגורען, 1/2 כוס קליפת תפוז מגוררת, ו 1/4 כוס סיד מגורר, ולהניח בצד.
רול בצק, לתת לו לעלות פעם אחת במשך 1 שעה. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 5 או 6 פעמים. מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים כל חלק בצק על משטח מקומח קלות לתוך מלבן 18-x 24 אינץ'.
מברשת מלבנים בצק עם 1/4 כוס חמאה מומסת כל אחד.
מורחים חצי תערובת סוכר מגורען באופן שווה מעל 1 מלבן בצק; מפזרים חצי פקאן.
חותכים מלבן בצק במחצית לרוחב, ויוצרים 2 (18-x 12 אינץ') מלבנים; לגלגל כל אופנה ג ' לירול, החל בקצוות ארוכים. חזור על הנוהל עם מלבן הבצק השני.
חותכים כל יומן בצק לפרוסות 16 (1 1/4 אינץ ' עבה).
מניחים פרוסות קלות משומן 8 אינץ עגול cakepan (12 לחמניות לכל cakepan).
תן לעלות, חשוף, במקום חם 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 15 עד 18 דקות או עד השחמה קלה. מגניב מעט מחבתות.
מערבבים יחד אבקת סוכר והמרכיבים הנותרים עד מעורבב.
טפטוף אבקת סוכר תערובת שווה על לחמניות חמות, ומגישים מיד.