לחמניות צ'דר-מרמיטה
נסו כריכי גבינה וריבה, לחמניות צ'דר ונקניק, ו לחמניות צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 400 [°]. בקערה גדולה, מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה וגבינת צ ' דר מגוררת. באמצעות האצבעות או חותך מאפה לשלב חמאה לתוך קמח עד התערובת דומה חול רטוב או קמח תירס.
בקערה נפרדת מקציפים יחד 4 ביצים, חלב ומרמייט (ייתכן שיידרש קצת לטאטא כדי לגרום למרמייט לשלב) יוצקים מרכיבים רטובים על פני מרכיבים יבשים ומערבבים עם מרית עד לקבלת הבצק. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין באמצעות חותך מעגל 2 אינץ ' או ספל קטן טופס 18 סיבובים קטנים.
מניחים סיבובים על גיליון אפייה מצופה קלף. מקציפים את הביצה הנותרת ומברישים כל לחמניה.
אופים בתנור שחומם מראש עד לחמניות חומות, כ 20 דקות.