לחמניות צ'לסי (לחמניות קינמון בריטיות עם צימוקים)
כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. גשו לסופר וקנו חלב, צימוקים, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: לחמניות צ'לסי, צ'לסי לחמניות חג המולד, ו Mincemeat chelsea buns.
הוראות
בקערה גדולה לשלב את הקמח והמלח, ואז לעשות באר במרכז.
מפזרים את השמרים והסוכר למרכז הבאר. בסיר קטן חום 2 כפות חמאה ו 1 1/2 כוסות חלב על חום בינוני עד החמאה נמסה והחלב הוא רק חם. אפשר להתקרר במשך 2 דקות.
יוצקים את החלב למרכז באר הקמח.
מערבבים בעדינות עם כף עץ ואז מוסיפים ביצה מוכה.
מערבבים עד שנוצר בצק. ללוש עם הידיים במשך 5 דקות ואז למקם בקערה נקייה, ואת המעיל עם שכבה דקה של שמן צמחי. השאירו לעלות במקום חם, מכוסה במגבת צלחת נקייה, עד בערך הוכפל בגודל, על 1 שעה.
לחץ על הבצק, ואז להתברר על משטח עבודה מקומח.
רול בצק עם מערוך לתוך מלבן מחוספס 8 על 13 אינץ ' עם הקצה הגדול פועל במקביל לקצה של הדלפק. ממיסים 2 כפות יותר חמאה בקערה קטנה במיקרוגל.
מברשת בצק עם חמאה, הקפד להשאיר גבול 1 אינץ ' לאורך הקצה העליון.
מוסיפים צימוקים וסוכר חום על גבי חמאה.
מפזרים קינמון. בעדינות להתגלגל ממך ליצור צינור 13 אינץ ' רחב. השתמש בסכין דק וחד לחתוך את הצינור ל 8 חתיכות שוות.
חמאה 8-על ידי 11-אינץ צלחת אפייה עם כף הנותרים של חמאה, ולאחר מכן במקום לחמניות בתבנית חמאה. התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
תן לחמניות לעלות במקום חם עד הוכפל שוב, כ -30 דקות.
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
בינתיים, לשלב את הנותרים 1/4 כוס חלב ואת הסוכר של קונדיטור בסיר ו whisk עד חלקה. להביא לרתיחה ולבשל במשך 2 דקות.
יוצקים מעל לחמניות צ ' לסי בעוד עדיין חם.