לחמניות קינמון חמוציות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מים חמים, שמרים, וקמצוץ של הסוכר בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, 5 עד 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש.)
שים 5 כוסות קמח, מלח, ושאר סוכר בקערה של מיקסר חשמלי ומערבבים עם וו בצק במהירות נמוכה עד בשילוב.
לטאטא יחד חלב וביצים בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף מרכיבים יבשים יחד עם שמרים, מכה במהירות נמוכה עד הקמח משולב. הכה במהירות בינונית עד הבצק רך מאוד יוצר, על 2 דקות.
מוסיפים חמאה וממשיכים להכות במהירות בינונית עד שהבצק יהיה חלק, רך וגמיש, כ-4 דקות (הוא יהיה דביק למדי).
יש לשטוף קערה גדולה עם מים חמים.
מוסיפים בצק לקערה רטובה ומכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
בואו הבצק לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, 45 דקות עד 1 שעה.
להביא מים 1 כוס סוכר מגורען לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
להוסיף חמוציות ומבשלים רק עד שהם מתחילים להתפוצץ, על 2 דקות.
יוצקים דרך מסננת גדולה לתוך קערה וגרגרים מגניבים, שמירה על סירופ לשימוש אחר (כגון טעם לסודה).
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב ואבק עם קמח, ואז להתגלגל לתוך ריבוע 16 אינץ'.
מברשת את עודף קמח, ואז להפיץ באופן שווה עם חמאה עם מרית קיזוז מתכת קטנה.
מערבבים יחד סוכר חום, קינמון, ונותר סוכר מגורען 1/3 כוס ומפזרים באופן שווה על הבצק. בצק נקודה שווה עם חמוציות סחוטות, ואז מפזרים אגוזים אם משתמשים.
החל בצד הקרוב אליך, מגלגלים את הבצק, בתקיפות אך לא בחוזקה, לתוך בול עץ, ואז צובטים את התפר לאטום. לקצץ 1 אינץ ' מכל קצה עם סכין גדול להשליך, ולאחר מכן לחתוך יומן לרוחב 12 פרוסות.
סדר פרוסות, לחתוך צדדים למעלה, מחבתות עוגה חמאה (מקום 1 פרוסה במרכז כל מחבת, ולאחר מכן שטח שווה 5 יותר סביבו). לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 177° בעוד לחמניות עולים.
אופים לחמניות בשליש התחתון של התנור עד נפוח וזהב, 30 עד 35 דקות, ואז מגניב במחבת על מדף 10 דקות.
מערבבים יחד ממתקים סוכר וחלב עם מזלג עד חלקה.
טפטוף על לחמניות בזמן שעדיין חם.
מגישים לחמניות חמות או בטמפרטורת החדר.
* לחמניות ניתן ליצור (אבל לא מותר לעלות ולא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, עטוף היטב בניילון נצמד.
בואו לעלות בטמפרטורת החדר על 1 1/2 שעות, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, לפני האפייה.