זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד מים חמים, שמרים, וקמצוץ של הסוכר בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, 5 עד 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שים 5 כוסות קמח, מלח, ושאר סוכר בקערה של מיקסר חשמלי ומערבבים עם וו בצק במהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
לטאטא יחד חלב וביצים בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף מרכיבים יבשים יחד עם שמרים, מכה במהירות נמוכה עד הקמח משולב. הכה במהירות בינונית עד הבצק רך מאוד יוצר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
שמרים
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים חמאה וממשיכים להכות במהירות בינונית עד שהבצק יהיה חלק, רך וגמיש, כ-4 דקות (הוא יהיה דביק למדי).
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
5
יש לשטוף קערה גדולה עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים בצק לקערה רטובה ומכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
7
בואו הבצק לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
1
להביא מים 1 כוס סוכר מגורען לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
2
להוסיף חמוציות ומבשלים רק עד שהם מתחילים להתפוצץ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
3
יוצקים דרך מסננת גדולה לתוך קערה וגרגרים מגניבים, שמירה על סירופ לשימוש אחר (כגון טעם לסודה).
מרכיבים שתצטרך
פירות יער
מים מוגזים
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
1
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב ואבק עם קמח, ואז להתגלגל לתוך ריבוע 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
2
מברשת את עודף קמח, ואז להפיץ באופן שווה עם חמאה עם מרית קיזוז מתכת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
3
מערבבים יחד סוכר חום, קינמון, ונותר סוכר מגורען 1/3 כוס ומפזרים באופן שווה על הבצק. בצק נקודה שווה עם חמוציות סחוטות, ואז מפזרים אגוזים אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
סוכר חום
חמוציות
קינמון
בצק
אגוזים
4
החל בצד הקרוב אליך, מגלגלים את הבצק, בתקיפות אך לא בחוזקה, לתוך בול עץ, ואז צובטים את התפר לאטום. לקצץ 1 אינץ ' מכל קצה עם סכין גדול להשליך, ולאחר מכן לחתוך יומן לרוחב 12 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
סכין
5
סדר פרוסות, לחתוך צדדים למעלה, מחבתות עוגה חמאה (מקום 1 פרוסה במרכז כל מחבת, ולאחר מכן שטח שווה 5 יותר סביבו). לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת
6
מחממים תנור ל 177° בעוד לחמניות עולים.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
אופים לחמניות בשליש התחתון של התנור עד נפוח וזהב, 30 עד 35 דקות, ואז מגניב במחבת על מדף 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
1
מערבבים יחד ממתקים סוכר וחלב עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חלב
2
טפטוף על לחמניות בזמן שעדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
גלול
3
מגישים לחמניות חמות או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גלול
1
* לחמניות ניתן ליצור (אבל לא מותר לעלות ולא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, עטוף היטב בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
2
בואו לעלות בטמפרטורת החדר על 1 1/2 שעות, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, לפני האפייה.