קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות קינמון חמוציות

לחמניות קינמון חמוציות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד מים חמים, שמרים, וקמצוץ של הסוכר בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, 5 עד 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש.)
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שים 5 כוסות קמח, מלח, ושאר סוכר בקערה של מיקסר חשמלי ומערבבים עם וו בצק במהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
לטאטא יחד חלב וביצים בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף מרכיבים יבשים יחד עם שמרים, מכה במהירות נמוכה עד הקמח משולב. הכה במהירות בינונית עד הבצק רך מאוד יוצר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים חמאה וממשיכים להכות במהירות בינונית עד שהבצק יהיה חלק, רך וגמיש, כ-4 דקות (הוא יהיה דביק למדי).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
5
יש לשטוף קערה גדולה עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים בצק לקערה רטובה ומכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
7
בואו הבצק לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
1
להביא מים 1 כוס סוכר מגורען לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
2
להוסיף חמוציות ומבשלים רק עד שהם מתחילים להתפוצץ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
3
יוצקים דרך מסננת גדולה לתוך קערה וגרגרים מגניבים, שמירה על סירופ לשימוש אחר (כגון טעם לסודה).
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
מים מוגזיםמים מוגזים
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
1
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב ואבק עם קמח, ואז להתגלגל לתוך ריבוע 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
2
מברשת את עודף קמח, ואז להפיץ באופן שווה עם חמאה עם מרית קיזוז מתכת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
מערבבים יחד סוכר חום, קינמון, ונותר סוכר מגורען 1/3 כוס ומפזרים באופן שווה על הבצק. בצק נקודה שווה עם חמוציות סחוטות, ואז מפזרים אגוזים אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
חמוציותחמוציות
קינמוןקינמון
בצקבצק
אגוזיםאגוזים
4
החל בצד הקרוב אליך, מגלגלים את הבצק, בתקיפות אך לא בחוזקה, לתוך בול עץ, ואז צובטים את התפר לאטום. לקצץ 1 אינץ ' מכל קצה עם סכין גדול להשליך, ולאחר מכן לחתוך יומן לרוחב 12 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
סדר פרוסות, לחתוך צדדים למעלה, מחבתות עוגה חמאה (מקום 1 פרוסה במרכז כל מחבת, ולאחר מכן שטח שווה 5 יותר סביבו). לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
6
מחממים תנור ל 177° בעוד לחמניות עולים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים לחמניות בשליש התחתון של התנור עד נפוח וזהב, 30 עד 35 דקות, ואז מגניב במחבת על מדף 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
מערבבים יחד ממתקים סוכר וחלב עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבחלב
2
טפטוף על לחמניות בזמן שעדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
3
מגישים לחמניות חמות או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
1
* לחמניות ניתן ליצור (אבל לא מותר לעלות ולא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, עטוף היטב בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
בואו לעלות בטמפרטורת החדר על 1 1/2 שעות, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

מרכיבים

14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות שמרים יבשים פעילים (5 כפיות)חבילות שמרים יבשים פעילים (5 כפיות)11 קילו קישואים,יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקממתקים סוכרממתקים סוכר255אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות חמוציות קפואות טריות או מופשרותכוסות חמוציות קפואות טריות או מופשרות2largesביצים בטמפרטורת החדרביצים בטמפרטורת החדר3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חםחלב חם2(חוֹרֶף)2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקל חמאה ללא מלח, רך מאודמקל חמאה ללא מלח, רך מאוד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך (אופציונלי), קצוץאגוזי מלך (אופציונלי), קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105-115°F)מים חמים (105-115°F)