צריך ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? לחמניות קינמון לילה יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת חמאה, שמרים, אבקת סוכר וביצה. מתכון זה אהוב על 5765 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 11 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה, לחמניות קינמון לילה, ו לחמניות קינמון לילה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבצק: בקערה של מערבל מעמד עם מצורף הקצף, הקציפו את החלמונים, הביצה השלמה, הסוכר, החמאה והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים כ -2 כוסות מהקמח יחד עם השמרים והמלח; להקציף עד להרטיב ולשלב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר את קובץ הקצף והחלף בוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים את כל אבל 3/4 כוס הקמח הנותר ולשים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדוק את עקביות הבצק, הוסף עוד קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אך לא דביק. ללוש במהירות נמוכה 5 דקות יותר או עד שהבצק מנקה את דפנות הקערה. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד כ-30 שניות. משמנים קלות קערה גדולה.
מברישים את הבצק עם 3/4 גרם החמאה המומסת ומשאירים גבול 1/2 אינץ ' לאורך הקצה העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
מפזרים את תערובת המילוי על הבצק ומשאירים גבול בגודל 3/4 אינץ ' לאורך הקצה העליון; לחץ בעדינות את המילוי לבצק. החל מהקצה הארוך הקרוב אליכם, מרדדים את הבצק לגליל הדוק. צובטים היטב את התפר כדי לאטום ולגלגל את תפר הצילינדר כלפי מטה. מאוד בעדינות לסחוט את הצילינדר כדי ליצור אפילו עובי. בעזרת סכין משוננת פורסים את הגליל לגלילי 1 1/2 אינץ'; מניב 12 גלילים. מסדרים לחמניות חתוכות בצד כלפי מטה בתבנית האפייה; מכסים היטב בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך הלילה או עד 16 שעות.
מוציאים את הלחמניות מהמקרר ומכניסים לתנור כבוי. ממלאים מחבת רדודה 2/3-מלא מים רותחים ולהגדיר על המדף מתחת לחמניות. סגור את דלת התנור ותן לגלילים לתפוח עד שהם נראים מעט נפוחים; כ-30 דקות.