קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

לחמניות קינמון לילה

לחמניות קינמון לילה
צריך ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? לחמניות קינמון לילה יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת חמאה, שמרים, אבקת סוכר וביצה. מתכון זה אהוב על 5765 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 11 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה, לחמניות קינמון לילה, ו לחמניות קינמון לילה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבצק: בקערה של מערבל מעמד עם מצורף הקצף, הקציפו את החלמונים, הביצה השלמה, הסוכר, החמאה והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים כ -2 כוסות מהקמח יחד עם השמרים והמלח; להקציף עד להרטיב ולשלב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר את קובץ הקצף והחלף בוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את כל אבל 3/4 כוס הקמח הנותר ולשים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדוק את עקביות הבצק, הוסף עוד קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אך לא דביק. ללוש במהירות נמוכה 5 דקות יותר או עד שהבצק מנקה את דפנות הקערה. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד כ-30 שניות. משמנים קלות קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מעבירים את הבצק לקערה, משמנים קלות את החלק העליון של הבצק, מכסים ומניחים להכפיל את נפחו, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
שלב את הסוכר החום, הקינמון והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מערבבים עד להטמעה טובה. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
9
חמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות. מעצבים את הבצק בעדינות למלבן כשהצד הארוך הקרוב אליכם.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
10
מגלגלים למלבן בגודל 18 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מברישים את הבצק עם 3/4 גרם החמאה המומסת ומשאירים גבול 1/2 אינץ ' לאורך הקצה העליון.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מפזרים את תערובת המילוי על הבצק ומשאירים גבול בגודל 3/4 אינץ ' לאורך הקצה העליון; לחץ בעדינות את המילוי לבצק. החל מהקצה הארוך הקרוב אליכם, מרדדים את הבצק לגליל הדוק. צובטים היטב את התפר כדי לאטום ולגלגל את תפר הצילינדר כלפי מטה. מאוד בעדינות לסחוט את הצילינדר כדי ליצור אפילו עובי. בעזרת סכין משוננת פורסים את הגליל לגלילי 1 1/2 אינץ'; מניב 12 גלילים. מסדרים לחמניות חתוכות בצד כלפי מטה בתבנית האפייה; מכסים היטב בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך הלילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
13
מוציאים את הלחמניות מהמקרר ומכניסים לתנור כבוי. ממלאים מחבת רדודה 2/3-מלא מים רותחים ולהגדיר על המדף מתחת לחמניות. סגור את דלת התנור ותן לגלילים לתפוח עד שהם נראים מעט נפוחים; כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוציאים את הלחמניות ואת תבנית המים הרדודה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16
כשהתנור מוכן, הניחו את הלחמניות על הרשת האמצעית ואפו עד להזהבה, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -190 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה מיידית, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
17
בזמן שהלחמניות מתקררות מעט, הכינו את הציפוי על ידי הקצפת גבינת השמנת בקערת מערבל מעמד עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
מוסיפים את החלב ומקציפים עד לאיחוד. מנפים פנימה את אבקת הסוכר ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
19
מורחים על הלחמניות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חלב-חמאה, טמפרטורת החדר.חלב-חמאה, טמפרטורת החדר.71דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, מרוככת, כ 1/4 כוסגבינת שמנת, מרוככת, כ 1/4 כוס4largesחלמונים, טמפרטורת החדרחלמונים, טמפרטורת החדר567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרה, כ-4 כוסות, בתוספת לאבקקמח לכל מטרה, כ-4 כוסות, בתוספת לאבק12 כפיות אבקת שוםקינמון טחוןקינמון טחון1חבילהשמרים יבשים מיידיים, כ 2 1/4 כפיותשמרים יבשים מיידיים, כ 2 1/4 כפיות1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום בהיר, כ 1 כוס ארוזסוכר חום בהיר, כ 1 כוס ארוז33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'156דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אבקת סוכר, כ 1 1/2 כוסותאבקת סוכר, כ 1 1/2 כוסות1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר, כ 1/4 כוססוכר, כ 1/4 כוס21דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה לא מלוחה, מומסת, בערך 1 1/2 כפותחמאה לא מלוחה, מומסת, בערך 1 1/2 כפות85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, נמס, כ 6 כפותחמאה ללא מלח, נמס, כ 6 כפות1כף. חומץ ביין אדוםביצה שלמה, טמפרטורת החדרביצה שלמה, טמפרטורת החדר