קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

לחמניות קינמון לילה

לחמניות קינמון לילה
צריך ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? לחמניות קינמון לילה יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת חמאה, שמרים, אבקת סוכר וביצה. מתכון זה אהוב על 5765 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 11 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה, לחמניות קינמון לילה, ו לחמניות קינמון לילה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבצק: בקערה של מערבל מעמד עם מצורף הקצף, הקציפו את החלמונים, הביצה השלמה, הסוכר, החמאה והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים כ -2 כוסות מהקמח יחד עם השמרים והמלח; להקציף עד להרטיב ולשלב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר את קובץ הקצף והחלף בוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים את כל אבל 3/4 כוס הקמח הנותר ולשים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדוק את עקביות הבצק, הוסף עוד קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אך לא דביק. ללוש במהירות נמוכה 5 דקות יותר או עד שהבצק מנקה את דפנות הקערה. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד כ-30 שניות. משמנים קלות קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מעבירים את הבצק לקערה, משמנים קלות את החלק העליון של הבצק, מכסים ומניחים להכפיל את נפחו, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
שלב את הסוכר החום, הקינמון והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מערבבים עד להטמעה טובה. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
9
חמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות. מעצבים את הבצק בעדינות למלבן כשהצד הארוך הקרוב אליכם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
10
מגלגלים למלבן בגודל 18 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מברישים את הבצק עם 3/4 גרם החמאה המומסת ומשאירים גבול 1/2 אינץ ' לאורך הקצה העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
מפזרים את תערובת המילוי על הבצק ומשאירים גבול בגודל 3/4 אינץ ' לאורך הקצה העליון; לחץ בעדינות את המילוי לבצק. החל מהקצה הארוך הקרוב אליכם, מרדדים את הבצק לגליל הדוק. צובטים היטב את התפר כדי לאטום ולגלגל את תפר הצילינדר כלפי מטה. מאוד בעדינות לסחוט את הצילינדר כדי ליצור אפילו עובי. בעזרת סכין משוננת פורסים את הגליל לגלילי 1 1/2 אינץ'; מניב 12 גלילים. מסדרים לחמניות חתוכות בצד כלפי מטה בתבנית האפייה; מכסים היטב בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך הלילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
13
מוציאים את הלחמניות מהמקרר ומכניסים לתנור כבוי. ממלאים מחבת רדודה 2/3-מלא מים רותחים ולהגדיר על המדף מתחת לחמניות. סגור את דלת התנור ותן לגלילים לתפוח עד שהם נראים מעט נפוחים; כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוציאים את הלחמניות ואת תבנית המים הרדודה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
כשהתנור מוכן, הניחו את הלחמניות על הרשת האמצעית ואפו עד להזהבה, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -190 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה מיידית, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
17
בזמן שהלחמניות מתקררות מעט, הכינו את הציפוי על ידי הקצפת גבינת השמנת בקערת מערבל מעמד עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
18
מוסיפים את החלב ומקציפים עד לאיחוד. מנפים פנימה את אבקת הסוכר ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
19
מורחים על הלחמניות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים