לחמניות קינמון מזוגגות מייפל
לחמניות קינמון מזוגגות מייפל יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 307 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-144 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם שמרים, סירופ מייפל בכיתה ב', חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאפל זיגוג תפוח פריך קינמון לחמניות, לחמניות קינמון עם זיגוג מייפל, ו לחמניות קינמון מזוגגות וקלות של סאני (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך לחמניות: חלב מיקרוגל במשך 30 שניות או לחמם על התנור בסיר קטן עד חם אבל לא חם למגע. מערבבים בשמרים.
בואו לעמוד 5 דקות. זה צריך להיות מקציף.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק, לשלב קמח, סוכר, מלח ומערבבים עם כף עץ כדי לשלב.
מוסיפים ביצים ותערובת חלב ומערבבים לשלב.
מוסיפים חמאה ומתחילים מיקסר נמוך. בהדרגה להגדיל את המהירות בינוני גבוה ללוש עד אלסטי וחלק, על 10 דקות. משמנים קלות קערה גדולה עם חמאה.
להעביר בצק לקערה, לכסות במגבת מטבח, ולתת לשבת במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
אגרוף למטה בצק ללוש במשך דקה אחת. לעצב מחדש את הכדור ולכסות במגבת מטבח, בואו לשבת במשך 30 דקות. חמאה צלחת אפייה 8 על 11 אינץ ' (ראה הערה לעיל).
בקערה קטנה, לטאטא יחד סוכר, קינמון, ואגוז מוסקט למילוי. על משטח עבודה מקורפל ונקי, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 16 על 8 אינץ'.
מפזרים משטח עם סוכר קינמון, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מכל הצדדים.
מגלגלים את הבצק, בסגנון רול ג ' לי, ולחץ לאטום את הקצוות. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך בצק ל -12 חתיכות.
מניחים לחמניות, בצד חתוך למטה, בתבנית אפייה מוכנה. הם צריכים להיות מתאימים יחד בנוחות ככל האפשר מבלי למחוץ אותם. מכסים עם צלחת אפייה ולתת לעלות עד כמעט הוכפל נפח, כ 40 דקות.
בעוד הבצק עולה, התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-375 ° F.
אופים לחמניות עד מוזהב ונפוח, כ -35 דקות.
בינתיים, לעשות רוטב: בסיר בינוני, להמיס חמאה על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים שמנת כבדה, סירופ מייפל, ומלח, ומקציפים במהירות לשלב. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. להרתיח חזק לדקה אחת.
מברשת כל לחמניית קינמון חמה עם רוטב.