קושיקשה
מוכן ב16 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות קינמון מלוחות

לחמניות קינמון מלוחות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו לחמניות קינמון מלוחות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. 181 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 דקות. אם יש לך חלב, תמצית ונילן, מים חמים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 29%, וזה לא כל כך עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון {סיר איטי} פונדו רול קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, {סיר איטי} פונדו רול קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, ו {סיר איטי} פונדו רול קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים לעמוד עד שמנת, בערך 10 דקות.
3
בקערה גדולה שלבו את תערובת השמרים עם תערובת העוגה, המלח והווניל; מערבבים היטב לאיחוד. מערבבים פנימה את הקמח; מקציפים היטב. כיסוי קערה ולתת לעלות במקום חמים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לנפח בצק ולהפוך אותו על משטח מקומח היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מרדדים בצק למלבן ומורחים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
בצקבצק
גלולגלול
6
מפזרים קינמון וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
7
מרדדים בצק וחותכים לגלילים בעובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
מניחים לחמניות בשתי תבניות אפייה משומנות קלות בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים לחמניות בתנור שחומם מראש למשך 15 עד 20 דקות. בזמן שהלחמניות נאפות מכינים את הציפוי. בקערה בינונית מערבבים יחד סוכר קונדיטורים, 1/3 כוס חמאה, וניל וחלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
ונילוניל
חמאהחמאה
גלולגלול
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
11
תן לחמניות להתקרר מעט ואז להתפשט עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
גלולגלול