לחמניות קינמון מלוחות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו לחמניות קינמון מלוחות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. 181 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 דקות. אם יש לך חלב, תמצית ונילן, מים חמים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 29%, וזה לא כל כך עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון {סיר איטי} פונדו רול קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, {סיר איטי} פונדו רול קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, ו {סיר איטי} פונדו רול קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מניחים לעמוד עד שמנת, בערך 10 דקות.
בקערה גדולה שלבו את תערובת השמרים עם תערובת העוגה, המלח והווניל; מערבבים היטב לאיחוד. מערבבים פנימה את הקמח; מקציפים היטב. כיסוי קערה ולתת לעלות במקום חמים במשך שעה 1.
לנפח בצק ולהפוך אותו על משטח מקומח היטב.
מרדדים בצק למלבן ומורחים בחמאה.
מרדדים בצק וחותכים לגלילים בעובי 3/4 אינץ'.
מניחים לחמניות בשתי תבניות אפייה משומנות קלות בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים לחמניות בתנור שחומם מראש למשך 15 עד 20 דקות. בזמן שהלחמניות נאפות מכינים את הציפוי. בקערה בינונית מערבבים יחד סוכר קונדיטורים, 1/3 כוס חמאה, וניל וחלב.
תן לחמניות להתקרר מעט ואז להתפשט עם זיגוג.