לחמניות קינמון עם זיגוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות קינמון עם הדובדבן. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 279 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את הסוכר, סוכר ממתקים, שמרים מיידיים, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות הקינמון הכי טובות אי פעם עם ציפוי גבינת שמנת., דלעת קינמון לחמניות W / מייפל הדובדבן, ו לחמניות קינמון בייקון עם דובדבן מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד, קטן מעל חום מתון, לחמם את החלב עד שהוא כמעט מגיע לרתיחה.
הסר את המחבת מהחום ולתת לחלב להתקרר לפושר (כ -100°F).
בקערה של מערבל לעמוד, לטאטא יחד את החלב הפושר ושמרים. חכה 30 שניות, ואז להקציף שוב.
מוסיפים את הסוכר והביצים וקציף לשלב.
מוסיפים את הקמח ואת המלח ומשתמשים במרית גומי כדי לערבב יחד. לגרד את הקערה כדי לוודא שאין קמח unabsorbed נצמד לצדדים או בתחתית הקערה. להפיץ את חתיכות חמאה על פני הבצק, ולאחר מכן למקם את הקערה על המיקסר לצרף את הוו הבצק.
עם המיקסר על נמוך, ללוש את הבצק עד שהוא מגיע יחד, על 2 דקות. באמצעות מרית גומי, לגרד את הבצק מהקרס ומהתחתית והצדדים של הקערה. עם המיקסר על בינוני, ללוש את הבצק עד שהוא חלק וגמיש, על 1 דקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח בטמפרטורת חדר חמה למשך 1 שעה. (הבצק לא יכפיל את גודלו, אך עשוי להיראות מעט נפוח.)
בקערה בינונית, השתמש במרית גומי כדי לנצח את החמאה עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר החום, הקינמון והוניל ומכים עד לשילוב חלק ומלא. ודא את התערובת היא להפיץ בקלות, ולהכות אותו עוד קצת אם זה נראה מוצק מדי.
קו 13 על ידי 9 אינץ מתכת תבנית אפייה עם נייר קלף או לסכל, המאפשר 1 עד 2 אינץ ' לתלות על הקצוות הארוכים של המחבת. חמאה קלף או לסכל.
קמח קל משטח עבודה לגרד את הבצק מהקערה. קמח קל את הבצק ואז לחץ בעדינות ומשוך אותו למלבן בגודל 12 על 18 אינץ'. נקדו את חמאת הקינמון על פני כל פני השטח, ולאחר מכן השתמשו בסכין או במרית קיזוז קטנה כדי להפיץ אותו באופן שווה על פני כל פני הבצק.
החל מאחד הקצוות באורך 18 אינץ', מגלגלים את הבצק, בסגנון ג ' לירול. לאחר גלגול, לדחוף בעדינות לסחוט את הגליל יחד כדי להפוך אותו באורך 18 אינץ'. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את הגליל לפרוסות 12 (בעובי 1/2 אינץ'). אחד בכל פעם, לעבוד את הפרוסות לצורה עגולה אפילו (הם למעוך כאשר לחתוך) ולסדר אותם, לחתוך את הצד למטה על 1 אינץ ' בנפרד על כל הצדדים, במחבת מוכן, ב 4 שורות של 3 לחמניות. מכסים את המחבת עם גלישת פלסטיק חמאה ולתת את הגלילים הוכחה בטמפרטורת החדר החם עד שהם נפוחים ומתחילים למלא את החללים ביניהם, 1 עד 2 שעות בהתאם לטמפרטורת החדר (ככל שהמטבח חם יותר, מהר יותר לחמניות הוכחה).
ברגע שאתה רואה את הלחמניות מתנשפות בעליל, להגדיר מתלה באמצע התנור מחממים ל 204°.
מניחים את המחבת בתנור, להקטין את הטמפרטורה עד 375 ° F, ואופים את הלחמניות עד שהם עלו היטב וזהב, על 25 דקות.
לקרר את הלחמניות במחבת על מדף במשך 10 דקות. באמצעות נייר קלף או לסכל, להרים את הלחמניות מתוך המחבת ולהעביר למשטח עבודה. האם קדימה: לחמניות קינמון יכול להיות אפוי, מקורר, ומאוחסן במיכל אטום, עד 2 ימים. לחמם את לחמניות הקינמון בתנור 177° במשך כ 10 דקות ואז קרח אותם כמתואר להלן. ניתן להקפיא גם לחמניות קינמון: לאחר קרירות, להחזיר את לחמניות הקינמון, עדיין על קלף או לסכל, למחבת, לעטוף את המחבת בשכבה כפולה של נייר, להקפיא עד 2 שבועות. להפשיר את הלחמניות ואז לחמם אותם בתנור350 במשך כ 10 דקות, קרח, ומגישים.
בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את החמאה ו 2 כפות מים, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה והנוזל הוא מבעבע בעדינות.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את הסוכר ' ממתקים, ולהשתמש מרית גומי קטנה כדי לעורר את הדובדבן עד שהוא עבה ושמנת.
באמצעות כפית קטנה, לטפטף על כף של הדובדבן במרכז כל גליל ולהשתמש בחלק האחורי של הכף כדי להפיץ את הדובדבן על צמרות הלחמניות.
בואו להגדיר את הציפוי במשך כ -10 דקות, ולאחר מכן להפריד ולהגיש את הלחמניות.