לחמניות קינמון קלאסיות
לחמניות קינמון קלסיות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמרים פעילים מנות, אגוז מוסקט, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות קינמון קלאסיות, נקי לאכול לחמניות קינמון קלאסיות, ו לחמניות קינמון קלאסיות עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הלחמניות: חמאה 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה.
לטאטא את הסוכר וקינמון בקערה. על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 10 על 18 אינץ'.
מורחים את החמאה על הבצק, משאירים גבול של 1 אינץ ' על אחד הצדדים הארוכים. למעלה עם סוכר קינמון.
מברישים את הגבול הנקי עם מים. מגלגלים בחוזקה את הבצק לתוך בול עץ 18 אינץ', מתגלגלים לעבר הגבול הנקי; צובטים את התפר לאטום.
להחליק חתיכה ארוכה של חוט מתוח או חוט דנטלי unflavored מתחת רול, על 1 1/2 אינץ ' מהקצה. הרם את הקצוות של החוט לחצות את הגליל, מושך בחוזקה כדי לחתוך חתיכה. חזור, חיתוך כל 1 1/2 אינץ', כדי להפוך 12 לחמניות.
מניחים את הלחמניות בתבנית אפייה מוכנה.
מכסים את הלחמניות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה, 10 דקות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לחשוף את הלחמניות ואופים עד שהם באביב בחזרה כאשר לחוץ, 25 עד 30 דקות.
בואו מגניב 10 דקות במחבת. (אתה יכול להקפיא את לחמניות אפויות עד 2 שבועות. מגניב לחלוטין לפני הקפאה, ואז להפשיר, להתחמם זיגוג לפני ההגשה.)
לטאטא את הסוכר ' ממתקים, חמאה מומסת, חלב, וניל ומלח בקערה עד חלקה.
חם 1/2 כוס מים ואת החלב בסיר מעל חום נמוך עד מדחום רושם 100 מעלות F עד 110 מעלות F.
הסר מהחום ומפזרים את השמרים על גבי, ואז מפזרים קמצוץ של הסוכר; להפריש, ללא הפרעה, עד קצף, על 5 דקות.
לטאטא את החמאה המומסת, חלמון ביצה ווניל לתערובת השמרים עד בשילוב. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, את הסוכר שנותר, מלח ואגוז מוסקט. הפוך היטב במרכז, ולאחר מכן להוסיף את תערובת השמרים ומערבבים עם כף עץ לעשות בצק עבה מעט דביק. הפוך על משטח משוריין ללוש עד רך וגמיש, על 6 דקות. צורה לכדור.
מברשת קערה גדולה עם חמאה.
מוסיפים את הבצק, הופכים את המעיל בקלילות עם החמאה. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה בטמפרטורת החדר עד שהבצק יוכפל בגודל, בערך 1 שעה, 15 דקות.
הפוך את הבצק מהקערה ולוש בקצרה לשחרר אוויר עודף; מחדש טופס לכדור ולחזור לקערה. חמאה קלה חתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף ולהניח אותו ישירות על פני השטח של הבצק. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.