לחמניות קינמון קפוצ'ינו
לחמניות קינמון קפוצ'ינו הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם יש לך קינמון טחון, סוכר חום, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 28%. מתכונים דומים: ריבועי קינמון קפוצ'ינו, מאפינס קפוצ'ינו קינמון דולצ' ה, ו מאפינס פקאן קינמון קפוצ'ינו.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב החם, החלב, הסוכר, החמאה, המלח ו -4 כוסות הקמח. מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק כלפי מטה; הופכים למשטח מקומח.
להתגלגל לתוך 18 אינץ'. 12 אינץ'. מלבן; מברשת עם חמאה.
שלב את הסוכר החום, גרגירי הקפה והקינמון; מפזרים מעל בצק עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד; קמצוץ תפר כדי חותם.
מניחים לחמניות, חתוכות כלפי מטה, בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30 דקות.
אופים בחום של 350 טסי למשך 22-28 דקות או עד להזהבה.
מניחים מחבת על רשת. בקערה קטנה מקציפים את מרכיבי הדובדבן לתערובת אחידה.