לחמניות קלסיות לארוחת ערב רכה
לחמניות קלסיות ארוחת ערב רכות יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 168 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות ארוחת ערב רכות, גלילי ערב קלים ורכים, ו רך 100% לחמניות מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח, סוכר, שמרים, ומלח בקערה של מערבל לעמוד להקציף לשלב; להפריש.ממיסים 8 כפות חמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מוסיפים את החלב והחום עד שהתערובת חמה למגע אבל לא חמה (בין 41° ו115 על מדחום מיידי לקרוא), על 1 דקה.
יוצקים את תערובת הקמח ומוסיפים את הביצים. באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף וו, לערבב על מהירות בינונית-נמוכה עד רק בשילוב, על 1 דקה. הגבר את המהירות לגובה בינוני והכה עד שהבצק יהיה חלק וגמיש, כ-10 דקות. (הבצק יהיה דביק.) קל מעיל קערה גדולה עם שמן צמחי.
מעבירים את הבצק לקערה, פונים למעיל בשמן ומכסים במגבת לחה או בניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. בינתיים, קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
מניחים את הבצק על משטח עבודה, מחלקים אותו ל -20 חתיכות (כ 2 אונקיות כל אחד), ומכסים עם חתיכת ניילון משומן לעטוף. עבודה עם חתיכה אחת בכל פעם, טופס לתוך גליל קטן על ידי חפת כף היד שלך מגלגל את הבצק על משטח העבודה לתוך כדור עגול, הדוק.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה וחוזרים עם חתיכות הבצק שנותרו, מרווחים אותם 3/4 אינץ ' זה מזה. מכסים את הלחמניות עם ניילון נצמד משומן ולתת לעלות במקום חם עד שהם פשוט נוגעים זה בזה ויש לי הוכפל בגודל, על 1 שעה. בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה באמצע.ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה ולתת מגניב מעט. לחשוף את הלחמניות ולהתחכך עם כל החמאה.
אופים עד תחתית והחלק העליון של לחמניות הם חום זהוב, מסתובב באמצע זמן האפייה, על 15 עד 20 דקות בסך הכל.
בואו מגניב 10 דקות על תבנית האפייה, ולאחר מכן לשרת מיד או להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.