לחמניות שום ורוזמרין קלוברליף
לחמניות שום ורוזמרין קלוברליף עשויות להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חלב חם, סוכר, 4 כפית רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחמניות שום ורוזמרין קלוברליף, לחמניות קלוברליף שום רוזמרין, ו לחמניות קלוי שום ורוזמרין קלוברליף (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף את הראש בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב מעט. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
ממיסים שמרים בחלב בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים עיסת שום. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 כוס קמח, 2 כפות חמאה, סוכר, מלח, ביצה ורוזמרין; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד בשילוב.
מוסיפים 2 כוסות קמח, ומכים עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים. מחלקים כל חלק ל 3 חתיכות, ולעצב כל חתיכה לכדור. מעיל 12 כוסות מאפין עם ספריי בישול; מקום 3 כדורי בצק בכל כוס מאפין. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק, מברשת צמרות עם 1 כף חמאה מומסת.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד השחמה.