לחמניות שטרויזל דובדבן-פקאן
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, לחמניות דובדבן-פקאן שטרויזל עשויות להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 218 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . תמורת 60 סנט למנה , אתה מקבל לחם שמגיש 12. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 אוהד. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 15% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחמניות שוקולד דובדבן , מיני כיכרות דובדבן-פקאן , ועוגת קפה שטרויזל תפוחים (ציפוי שטרויזל פקאן) .
הוראות
בתבנית מכונת לחם, הנח את שמונת המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את צורת הבצק (בדוק את הבצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
בסיום המחזור, הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות.
מגלגלים ל-16 אינץ'. x 8 אינץ'. מַלבֵּן.
בקערה קטנה מערבבים את אגוזי הפקאן, הסוכר, שיבולת השועל, החמאה והקינמון. מניחים בצד 1/3 כוס לציפוי. למילוי שנותר מערבבים פנימה דובדבנים ורסק שקדים.
מפזרים מעל הבצק עד למרחק של 1/4 אינץ' מהשוליים.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך; לצבוט תפר כדי לאטום.
מניחים עם הצד החתוך כלפי מטה בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה. מכסים ומתפיחים עד להכפלה, כשעה.
מחממים תנור ל-350 מעלות. מערבבים קמח לתוספת שמורה; מפזרים מעל לחמניות.
אופים 20-25 דקות או עד להזהבה. בקערה קטנה מקציפים את הסוכר, החלב והתמצית של הקונדיטורים עד לקבלת מרקם חלק.