לחמניות שיבולת שועל אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות שיבולת שועל אוכמניות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. אם יש לכם קמח, קמח, אוכמניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. וזה די גרוע. נסו לחמניות אוכמניות + ציפוי גבינת שמנת אוכמניות, לחמניות אוכמניות עם ריבת קוקוס אוכמניות, ו אוכמניות סנדלר שיבולת שועל (ורעיונות אחרים שיבולת שועל) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מערבבים את שיבולת השועל, קמחים, סוכר, סודה לשתייה ואבקת אפייה יחד בקערת ערבוב. השתמש חותך מאפה או שני מזלגות לחתוך את החמאה עם תערובת הקמח עד מתפורר מעורבב היטב. מערבבים את החלב לתוך תערובת הקמח עד רק בשילוב. מערבבים קלות בפקאנים ובאוכמניות. לאסוף את הבצק לתוך כדור לטפוח לתוך מעגל גדול על 1 אינץ ' גבוה.
חותכים ל 8 טריזים, ומניחים על תבנית אפייה מוכנה.
מברשת צמרות עם 2 כפות חלב.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 20 עד 25 דקות.