קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות22
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחמניות שמרים אניס

לחמניות שמרים אניס
המתכון לחמניות שמרים אניס יכול להתבצע בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 22 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. לכו לחנות ואספו שמרים, ביצים, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו לחמניות השמרים הטובות ביותר, לחמניות שמרים, ו יוגורט שמרים לחמניות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר חום, מלח, שמרים ו -3 כפיות אניס. בסיר מחממים מים וחמאה ל -120 מעלות צלזיוס -130 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
3
מוסיפים חמש ביצים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. לכסות ולתת לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אגרוף בצק. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -22 חלקים. מעצבים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
7
מקום 2 ב. מלבד על גיליונות אפייה גריז. מכסים ומניחים לתפוח עד שכמעט הוכפל, בערך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מקציפים את הביצה שנותרה; מברישים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
9
מפזרים את האניס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
10
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-22 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.