לחמניות שמרים אניס
המתכון לחמניות שמרים אניס יכול להתבצע בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 22 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. לכו לחנות ואספו שמרים, ביצים, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו לחמניות השמרים הטובות ביותר, לחמניות שמרים, ו יוגורט שמרים לחמניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר חום, מלח, שמרים ו -3 כפיות אניס. בסיר מחממים מים וחמאה ל -120 מעלות צלזיוס -130 מעלות צלזיוס.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים חמש ביצים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. לכסות ולתת לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -22 חלקים. מעצבים כל אחד לכדור.
מקום 2 ב. מלבד על גיליונות אפייה גריז. מכסים ומניחים לתפוח עד שכמעט הוכפל, בערך 30 דקות.
מקציפים את הביצה שנותרה; מברישים מעל בצק.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-22 דקות או עד להזהבה.
הסר מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.