לחמניות שמרים בטטה
בטטה שמרים לחמניות לוקח סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 71 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בטטות, קמח, חלב חם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו לחם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 13%, וזה די רע. ללא לחמניות מתוקות שמרים, רום מתוק-צימוקים שמרים לחמניות (מעורב במכונת לחם), ו רום מתוק-צימוקים שמרים לחמניות (מעורב במכונת לחם) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים בחלב חם.
מוסיפים 1 כפית סוכר; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את הבטטות, החלמונים, החמאה, המלח, יתרת הסוכר ו -2 כוסות הקמח. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת למעיל. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 2 שעות.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -30 כדורים.
מגלגלים כל כדור ל -10 אינץ'. חבל; לקשור כל חבל לתוך קשר רופף.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30 דקות.
בקערה קטנה מקציפים חלבונים ומים קרים; מברישים מעל לחמניות.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 15-17 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהמחבתות להתקררות על מדפי תיל.