לחמניות שקדים דובדבן
המתכון לחמניות שקדים דובדבן יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בערך 3 שעות ו-5 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 196 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 71 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים חמים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות שקדים, לחמניות דביקות שקדים, ו דובדבן ברי לחמניות צלב חמות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מים חמים, שמרים, ו 1/4 כפית סוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים קמח, עוד 1/4 כוס סוכר, ומלח ומערבבים לשלב.
מוסיפים חלב וחלמונים ומכים לשלב.
מוסיפים חמאה לקוביות לקערה ומכים במהירות בינונית במשך 5 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה, לכסות את הבצק עם מגבת צלחת, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
בקערה קטנה, מכסים דובדבנים עם מים רותחים.
בואו לעמוד 6 דקות, ואז לנקז, בעדינות לטפוח דובדבנים יבש. יבש את הקערה ולשלב דובדבנים, שקדים, ונותר 1/4 כוס סוכר עד בשילוב; להפריש.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן בגודל 12 על 16 אינץ'.
מברשת מלבן עם חמאה, משאיר גבול 1 אינץ ' על כל הצדדים.
מפזרים בצק באופן שווה עם מילוי דובדבן שקדים.
מגלגלים את הבצק, צד ארוך ראשון, בעדינות לחיצה יחד בסוף לאטום.
טובלים סכין חדה מאוד בקמח ואז לחתוך לגלגל לתוך 12 חתיכות שוות.
מניחים כל לחמניה, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה מוכנה. מכסים במגבת צלחת ולתת לעלות במקום חם עד כמעט הוכפל בגודל, 45 דקות. בינתיים, להתאים מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור 350 ° F.
מברישים את החלק העליון של כל לחמניה עם חמאה מומסת ומפזרים סוכר ושקדים.
אופים עד נפוח וזהב, כ -30 דקות.