לחמניות תה הולנדית פנסילבניה
אם יש לכם שמרי עלייה מהירה, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו מלפפונים הולנדים פנסילבניה, סלט כרוב הולנדי בפנסילבניה, ו שעועית הולנדית פנסילבניה של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 כוסות קמח, חלב חם, ושמרים בקערה גדולה. לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעמוד 1 1/2 שעות (הבלילה צריכה להיות מאוד תוססת וכמעט משולשת בגודל).
מוסיפים 3 כוסות קמח, סוכר, חמאה, מלח וביצה; מערבבים עם כף עץ 3 דקות או עד לשלב היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל. (לחץ קלות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; בצק אבק קל עם קמח לטפוח לתוך מלבן 10 x 8 אינץ'. מחלקים את הבצק על ידי ביצוע 3 חתכים לאורך ו 4 חתכים לרוחב כדי ליצור 20 חתיכות שוות; לעצב כל חתיכה לכדור.
מניחים כדורים במחבת אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
בעדינות מעיל את הבצק עם ספריי בישול. לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
מברשת 3 כפות חלב בקלילות מעל הבצק; מפזרים זרעי פרג.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד השחמה. רולס מגניב במחבת 5 דקות.
מגישים חם, או מגניב לחלוטין על מתלה חוט.