לחמניות תלתן דבש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחמניות תלתן דבש. מתאים ל-18 ומחירו 21 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 120 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, טימין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו לחמניות תלתן דבש, גלילי דבש-חיטה תלתן, ו לחמניות תלתן חמאת דבש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה ממיסים שמרים במים. מערבבים דבש; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, חלב החמאה, החמאה, הטימין והמלח.
מוסיפים את הביצה, הקמח המלא ו -1 כוס קמח לכל מטרה; מקציפים במהירות בינונית ליצירת בצק רך. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר לכל מטרה מבצק נוקשה.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות. מחלקים לשלוש מנות; מחלקים כל אחד ל -18 חלקים. מעצבים כל אחד לכדור; מניחים שלושה כדורים כל אחד בכוסות מאפינס משומנות. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-25 דקות.
לזיגוג, שלבו ביצה וחלב; מברישים מעל לחמניות.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 15-18 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים להתקררות.