לחמניות תפוחי אדמה
והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 113 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, חמאה, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחמניות תפוחי אדמה עם חלב חמאה {הלחמניות הטעימות ביותר שפגשתי מעודי}, לחמניות תפוחי אדמה מלוחות (A/K / A קנישים תפוחי אדמה בדרך הקלה), ו לחמניות תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1 כוס בישול נוזלי. מחית תפוחי אדמה עם מזלג.
מגניב שמור בישול נוזלי 105-11
מערבבים 1 כפית סוכר ושמרים.
כף קלה 4 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים פירה, תערובת שמרים, 1 כף סוכר, 4 כוסות קמח, חמאה, מלח, וביצה בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב היטב.
להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות); להוסיף עד 1/4 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
מחלקים את הבצק לשניים; מחלקים כל חצי ל-12 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), חלק צורה לתוך סגלגל 2 אינץ ' ארוך על משטח מקומח.
להפשיל בחוזקה, מתחיל עם קצה ארוך, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו, הצבת 12 לחמניות על כל אחד 2 דפי אפייה. לנפות 2 כפות קמח על לחמניות קלות מעיל. מכסים לחמניות ולתת עלייה 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 350 במשך 10 דקות עם 1 תבנית אפייה על המדף התחתון ו 1 תבנית אפייה על המדף השני מלמעלה. סובב גיליונות אפייה; אופים 10 דקות נוספות או עד לחמניות הם השחמה על התחתונה, משחיתי קלות על גבי, ונשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מדפים תיל.