קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות תפוחי אדמה

לחמניות תפוחי אדמה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, כוסברה, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחמניות תפוחי אדמה בצל ירוק, לחם לחמניות Airfryer עם מילוי תפוחי אדמה, ו שני בבוקר לחמניות תפוחי אדמה ולחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים כף אחת של שמן במחבת על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיף את הבצלים הקצוצים, ו לטגן עד שהם מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מערבבים את כורכום ואבקת צ ' ילי לתוך המחבת ולהסיר את המחבת מהחום. מערבבים את פירה וכוסברה לתוך המחבת; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
תפוח אדמהתפוח אדמה
כורכוםכורכום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מפזרים כמה טיפות מים על כל פרוסת לחם. לשטח את הלחם בעדינות. כף 1/4 מתערובת תפוחי האדמה על פרוסת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
לחםלחם
מיםמים
5
מגלגלים את הלחם לתוך גליל. לאטום את הקצוות יחד על ידי צובט את הקצוות עם האצבעות שלך, להשתמש במים יותר אם יש צורך לשמור על הלחם אטום. לעשות את אותו הדבר עם הנותרים 3 פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מיםמים
גלולגלול
6
יוצקים את שלוש כפות שמן למחבת גדולה או ווק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
7
מחממים את השמן לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
8
מניחים את הלחם לחמניות לתוך השמן החם ומטגנים עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול