לחמניות תפוחי אדמה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, כוסברה, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחמניות תפוחי אדמה בצל ירוק, לחם לחמניות Airfryer עם מילוי תפוחי אדמה, ו שני בבוקר לחמניות תפוחי אדמה ולחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים כף אחת של שמן במחבת על חום גבוה בינוני.
מוסיף את הבצלים הקצוצים, ו לטגן עד שהם מתרככים.
מערבבים את כורכום ואבקת צ ' ילי לתוך המחבת ולהסיר את המחבת מהחום. מערבבים את פירה וכוסברה לתוך המחבת; מערבבים היטב.
מפזרים כמה טיפות מים על כל פרוסת לחם. לשטח את הלחם בעדינות. כף 1/4 מתערובת תפוחי האדמה על פרוסת הלחם.
מגלגלים את הלחם לתוך גליל. לאטום את הקצוות יחד על ידי צובט את הקצוות עם האצבעות שלך, להשתמש במים יותר אם יש צורך לשמור על הלחם אטום. לעשות את אותו הדבר עם הנותרים 3 פרוסות לחם.
יוצקים את שלוש כפות שמן למחבת גדולה או ווק.
מחממים את השמן לחום גבוה.
מניחים את הלחם לחמניות לתוך השמן החם ומטגנים עד פריך.