קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

לטרוף פינקלס

לטרוף פינקלס
מקושקשת פינקלס יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 497 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. אם יש לכם צ'יפוטלה ברוטב אדובו, תפוחי אדמה מוזהבים יוקון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו איך לטרוף ביצה, לטרוף Tex-mex, ו לטרוף Tex-Mex של V (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבית
2
הפוך תפוחי אדמה: מחממים תנור ל 47
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
צ ' יפוטלס טהור ורוטב בבלנדר. כף 2 כף. לתוך קערה; לשמור את השאר לשימושים אחרים. מערבבים בשמן, מלח ופלפל, ואז תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה מעוטרת בנייר קלף, משאירים פינה ריקה; שמים את פובלנו בפינה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים, הפיכת צ 'ילה ותפוחי אדמה מדי פעם, עד צ' ילה מושחר ותפוחי אדמה משחימים היטב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בואו מגניב. לקלף, גזע, זרע, ולקצוץ בגסות צ ' ילה. במיכל פלסטיק, לשלב תפוחי אדמה, צ ' ילה, בצל; צמרמורת עד בשימוש, עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
7
במחנה
8
להקציף ביצים וחלב בקערה להתמזג עם 1/4 כפית. כל מלח ופלפל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. להמיס חמאה, ולאחר מכן להוסיף תערובת תפוחי אדמה ומערבבים מדי פעם עם מרית גמישה עד חם, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מוסיפים תערובת ביצים, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים, נאבקים בעדינות, עד שנקבע, 2 עד 4 דקות; מוסיפים גבינה וכוסברה בדקה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מגישים עם סלסה, קרם frache, טורטיות, בתוספת יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
Dientes De AjoDientes De Ajo
12
* פעמיים לעטוף טורטיות בנייר כסף חם על אש נמוכה, מפנה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®