ליים & עוגת זנגביל רסס
ליים & עוגת זנגביל טפטוף הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם זנגביל טחון, קוקוס מיובש, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דביק ג'ינג'ר לימון טפטוף עוגה, פטל אוכמניות ליים טפטוף עוגה, ו עוגת מפתח ליים קפה עם טפטוף שוקולד לבן.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
חמאה ומקווים את הבסיס ואת הקצוות של פח כיכר 900 גרם עם רצועת אפייה בחמאה. שמנת את החמאה ואת גלגלית סוכר יחד עד ממש חיוור, אור ורך. מגררים את ההתלהבות מ 3 של לימונים ולהוסיף לתערובת. בהדרגה להוסיף את הביצים, ערבוב היטב בין כל תוספת.
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, זנגביל טחון וקמצוץ מלח. באמצעות כף מתכת גדולה, לקפל לתוך תערובת העוגה עם קוקוס וג ' ינג ' ר גזע קצוץ.
מוסיפים את החלב ומיץ מ 2 של לימונים ומערבבים עד חלקה. כפית את התערובת לתוך פח מוכן ורמת התפשטות באמצעות סכין צבעים.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך 1 hr-1 hr 15 דקות, או עד חום זהוב שיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה צריך לצאת נקי. מגניב את העוגה בפח במשך 10-15 דקות.
השתמש שיפוד עץ לעשות חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגה. בינתיים, מערבבים את מיץ הלימון שנותר עם הסוכר המגורען וסירופ זנגביל גזע. לאט כפית את תערובת הסוכר מעל החלק העליון של העוגה החמה ולהשאיר את הפח עד קר לחלוטין. למעלה עם ג ' ינג ' ר קצוץ גבישי לשרת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "