לילה מרנג טורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לילה מרנג טורט. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 305 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לך חמאה, ציפוי מוקצף, פטל בסירופ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לילה פטל (או תות) מרנג טורט, מקצפת טורטה, ו ממתק מקצפת שוקולד טורט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החלבונים ביצה ומלח בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות בינונית עד קצף.
מוסיף את הקרם של טרטר; לנצח במשך 1 דקה. בהדרגה להוסיף את הסוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד מעורבב היטב (כ 8 דקות).
להוסיף תמצית וניל. הגדל את מהירות המערבל לגובה, והכה למשך 5 דקות או עד ליצירת פסגות רכות. (לא underbeat.) מעיל החלק הפנימי של מחבת springform 10 אינץ ' עם חמאה, ולהוסיף מרנג, מתפשט באופן שווה. לשבור כיסי אוויר על ידי חיתוך דרך מקצפת עם סכין.
מניחים מחבת בתנור 450. כבה את התנור והתקרר בתנור סגור לפחות 24 שעות.
מסננים את פטל, הזמנת 1/4 כוס נוזלי.
מניחים פטל במעבד מזון, ולעבד עד חלקה. הקש תערובת פטל דרך מסננת בסדר לתוך קערה כדי למדוד 1 1/4 כוסות. להשליך מוצקים. מערבבים בנוזל הפטל השמור. כפית מקוררת מקצפת לקערות.
טפטוף עם תערובת פטל, העליון עם ציפוי מוקצף.
הערה: חלבונים ביצה כי הוכו עד פסגות רכות טופס לשמור על מראה מבריק. המרקם של הלבנים הוא נוקשה רק קלות.