לימון Sabayon עם אשכולית
לימון Sabayon עם אשכוליות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלמונים, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו לימון Sabayon עם אשכולית, עוגות סבאיון אשכוליות, ו אשכולית Sabayon Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
קליפה חתוכה, כולל כל הדגש הלבן, מן האשכוליות עם סכין חדה.
חותכים מקטעים ללא ממברנות ומתחלקים בין 6 קערות.
לטאטא יחד ביצים שלמות, חלמונים, וסוכר בקערת מתכת עד בשילוב היטב, 1 עד 2 דקות. הגדר קערה על סיר של מים רותחים לטאטא עד קצף, על 2 דקות.
מוסיפים שליש מיץ לימון ומקציפים עד מעובה, על 1 דקה.
מוסיפים חצי ממיץ לימון שנותר ומקציפים עד מעובה, על 1 דקה. חזור עם מיץ לימון שנותר. המשך בישול, לטאטא כל הזמן, עד מעובה ו מדחום לקרוא מיידית רושמת 77°, 7 עד 8 דקות יותר.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם, עד incorporated. מגניב במקצת.
כף חמה sabayon מעל קטעי אשכוליות.
Sabayon יכול להיות מקורר, פני השטח שלו מכוסה בניילון נצמד, עד 1 יום.
מגישים קר.Sabayon יכול להיות מובס עם מיקסר חשמלי במקום להקציף; זה ייקח בערך 2 דקות פחות.