לימון Vegan Cupcakes עם ציפוי כתום-שקדים "קרם חמאה"
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו די בתקיפות עלי ורבנה לימון, חומץ תפוחים, אבקת סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קאפקייקס היפסטרים-עוגות חמאת בוטנים וריבה טבעוניות עם ציפוי קרם חמאה טבעוני, עוגות אפרסק טבעוניות עם ציפוי דבש קרם חמאה, ו קאפקייקס כתומים טריים עם ציפוי קרם חמאה כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.קו רגיל בגודל 12 כוס מאפין פח עם cupcake papers.In קערה קטנה, לטאטא יחד soymilk וחומץ כדי להתכרבל לחמאה טבעונית. תניח בצד.בינתיים, במעבד מזון, דופק יחד את הסוכר ולימון ורבנה משאיר עד כתמים זעירים של ירוק מופצים דרך הסוכר.
מעבירים את התערובת לקערה בגודל בינוני, ומוסיפים קמח, עמילן תירס, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.הפוך באר במרכז ויוצקים בתערובת soymilk יחד עם השמן ותמצית.מערבבים את החומרים הרטובים והיבשים יחד עם כף עץ עד שכמעט אין גושים ניתנים לגילוי.באמצעות סקופ, למלא את כוסות מאפין רק 2/3 מלא. זה כל הבלילה יהיה לך כי מילוי אותם פולר יכול לגרום לטביעה.
אופים את הקאפקייקס על מתלה התנור המרכזי במשך 20-22 דקות או עד שמכניסים לקטיף עץ במרכזו יוצא נקי.מגניב ואז כפור עם קרם חמאה כתום-שקדים Frosting.In הקערה של מיקסר חשמלי, קרם יחד החמאה המקוצרת וטבעונית.
מוסיף את אבקת הסוכר, ולשלב במהירות נמוכה, כך שאתה לא בסופו של דבר מכוסה אבקה לבנה.בהדרגה להגדיל את המהירות וכאשר התערובת מתחילה להיראות משולבת–זה יהיה עבה, כמעט כמו בצק במקום ציפוי-להוסיף את ריכוז מיץ תפוזים קפוא ותמציות.לנצח עד חלקה וקרם. במידת הצורך, מוסיפים יותר מיץ תפוזים או אבקת סוכר כדי להשיג את המרקם המושלם.
מעבירים את הזיגוג לשקית מאפה, אם שימוש, וציפוי צינור על גבי קאפקייקס מקורר, מחלק באופן שווה ביניהם. במידת הצורך, מניחים את התיק במקרר קצת להקשיח את הציפוי לפני הציפוי. לחלופין, לסובב את הציפוי על העוגות באמצעות סכין או מרית אופסט.
מגישים קאפקייקס על צלחות בודדות או מגש מעוטר גבעולי לימון ורבנה.אחסן שאריות במיכל אטום במקרר.