קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

לימון-אוכמניות-ריקוטה-לביבות חלב חמאה עם אוכמניות-קסיס להתענג וסירופ מייפל אוכמניות

לימון-אוכמניות-ריקוטה-לביבות חלב חמאה עם אוכמניות-קסיס להתענג וסירופ מייפל אוכמניות
לביבות לימון-אוכמניות-ריקוטה-חלב חמאה עם סירופ מייפל אוכמניות-קסיס וסירופ מייפל אוכמניות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר שלכם. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 224 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם אבקת אפייה, קינמון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פנקייק אוכמניות עם סירופ מייפל אוכמניות, לביבות ריקוטה לימון אוכמניות עם סירופ וניל אוכמניות, ו לביבות גבינת שמנת לימון עם סירופ מייפל אוכמניות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לסירופ: בסיר בינוני מוסיפים אוכמניות, סירופ מייפל, סוכר, מקל קינמון וגרידת לימון. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, ומבשלים כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
אוכמניותאוכמניות
סירופ מייפלסירופ מייפל
גרידת לימוןגרידת לימון
סוכרסוכר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מסירים מהאש ומצננים למשך הלילה. זן; מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
שלבו אוכמניות, סוכר, חמאה, מקל קינמון ושעועית וניל בסיר קטן והביאו לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
שעועית ונילשעועית וניל
אוכמניותאוכמניות
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקאסיס. זורקים את שעועית הווניל ומקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
שעועית ונילשעועית וניל
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
3
מגישים בטמפרטורת החדר, מקפלים פנימה את הנענע הקצוצה רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
1
מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערה גדולה ומניחים בצד. בקערה נפרדת שלבו את החלמונים, השמן, החלב, גרידת הלימון ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
גרידת לימוןגרידת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים פנימה את התערובת הנוזלית.
3
מערבבים יחד עד שהקמח פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
בקערה קטנה, בעזרת מערבל חשמלי ידני, מקציפים חלבונים וקרם אבנית עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים את החלבונים לבלילה רק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
הניחו לשבת במשך 15 דקות, ואז קפלו בעדינות את האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
6
בקערה קטנה מערבבים את הריקוטה והחלב. שמור לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מחממים מחבת טפלון או מחבת ברזל יצוק על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים טפיחת חמאה ומחממים עד שהחמאה רק מתחילה לרחוש. גורפים 1/4 כוס קטנה מהבלילה לתבנית או על המחבת ומבשלים עד שמופיעות בועות על המשטח העליון והתחתית חומה זהובה, בערך 1 עד 1 1/2 דקות. הופכים ומבשלים עד שהתחתית מזהיבה קלות, כ-45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוציאים לתבנית אפייה ושומרים על חום בתנור נמוך. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
מגישים עם סירופ וקומפוט ומקשטים בבובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםבצלבצל1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז1פיינט1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ8קרום: פירורי קרקר גרהםמקל חמאה, לחתוך לתוך פאטסמקל חמאה, לחתוך לתוך פאטס3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן3קרום: פירורי קרקר גרהםקנה סוכרקנה סוכר1stickגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר2largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1גבינת פרמזן מגוררתעלי נענע טריים קצוציםעלי נענע טריים קצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרריקוטה טרייהריקוטה טרייה1רצועהכסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים1גבינת פרמזן מגוררתכסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל (כיתה ב')סירופ מייפל (כיתה ב')1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים2קרום: פירורי קרקר גרהםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק1שעועית וניל, פיצולשעועית וניל, פיצול0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת20שרימפס וורידיםקאסיס.קאסיס.