קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

לימון אוכמניות ריקוטה עוגה פאונד

לימון אוכמניות ריקוטה עוגה פאונד
עוגת לימון אוכמניות ריקוטה פאונד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 3087 אוהדים. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, גבינת ריקוטה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגה יבשה בגריל עם רוטב אוכמניות וקרם ריקוטה, לימון ריקוטה עוגה פאונד עם פירות יער, ו עוגת אוכמניות לימון קילו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f (160°C). הכן מחבת כיכר 9x5 אינץ', מורח את החלק הפנימי עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטאטא את החומרים היבשים: בקערה בינונית, להקציף במרץ יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לזרוק אוכמניות עם קמח: לשטוף את האוכמניות ולזרוק אותם עם קצת קמח כדי לייפות אותם קלות (זה יעזור למנוע מהם לשקוע לתחתית העוגה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מערבבים מרכיבים רטובים וסוכר לבלילה: השתמש במערבל חשמלי (אתה יכול לערבב ביד אבל תקבל תוצאות טובות יותר אם אתה משתמש במערבל חשמלי) כדי להכות יחד את החמאה, ריקוטה, וסוכר, במהירות גבוהה, במשך 3 דקות, עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב על מהירות בינונית במשך דקה אחת לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מערבבים בתמצית לימון ווניל. אל תדאג אם הבלילה נראית קצת מקופלת בשלב זה. הוא לא מנוקב, הוא פשוט נראה כך.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
7
מוסיפים מרכיבים יבשים, ואז אוכמניות: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
8
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים את החומרים היבשים ב 3 או 4 תוספות, עד רק incorporated. אל תערבבי יותר מדי. מערבבים באוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן, מחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מניחים על תבנית אפייה על מדף התנור האמצעי של התנור. (זה יעזור למתן את הטמפרטורה בתחתית המחבת.)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
אופים ב 163° (160°C) במשך 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות, או עד בודק מוכנס למרכז יוצא בעיקר נקי, או אם אתה לוחץ על המרכז עם האצבעות ולהרים, משטח העוגה בעדינות קופץ בחזרה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לאחר 40 הדקות הראשונות של אפייה ייתכן שתרצה לשים גיליון של רדיד אלומיניום מעל החלק העליון של המחבת כדי למנוע את בראונינג עוד יותר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות במחבת. לאחר מכן להפעיל סכין קהה סביב קצה העוגה כדי לוודא שהוא מופרד מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בעדינות להסיר את העוגה מן המחבת ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בואו לבשל לחלוטין לפני חיתוך.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגה יבשה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "