לימון אוכמניות ריקוטה עוגה פאונד
עוגת לימון אוכמניות ריקוטה פאונד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 3087 אוהדים. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, גבינת ריקוטה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגה יבשה בגריל עם רוטב אוכמניות וקרם ריקוטה, לימון ריקוטה עוגה פאונד עם פירות יער, ו עוגת אוכמניות לימון קילו.
הוראות
מחממים תנור ל 325°f (160°C). הכן מחבת כיכר 9x5 אינץ', מורח את החלק הפנימי עם חמאה.
לטאטא את החומרים היבשים: בקערה בינונית, להקציף במרץ יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
לזרוק אוכמניות עם קמח: לשטוף את האוכמניות ולזרוק אותם עם קצת קמח כדי לייפות אותם קלות (זה יעזור למנוע מהם לשקוע לתחתית העוגה).
מערבבים מרכיבים רטובים וסוכר לבלילה: השתמש במערבל חשמלי (אתה יכול לערבב ביד אבל תקבל תוצאות טובות יותר אם אתה משתמש במערבל חשמלי) כדי להכות יחד את החמאה, ריקוטה, וסוכר, במהירות גבוהה, במשך 3 דקות, עד חיוור ורך.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב על מהירות בינונית במשך דקה אחת לאחר כל תוספת.
מערבבים בתמצית לימון ווניל. אל תדאג אם הבלילה נראית קצת מקופלת בשלב זה. הוא לא מנוקב, הוא פשוט נראה כך.
מוסיפים מרכיבים יבשים, ואז אוכמניות:
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים את החומרים היבשים ב 3 או 4 תוספות, עד רק incorporated. אל תערבבי יותר מדי. מערבבים באוכמניות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן, מחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
מניחים על תבנית אפייה על מדף התנור האמצעי של התנור. (זה יעזור למתן את הטמפרטורה בתחתית המחבת.)
אופים ב 163° (160°C) במשך 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות, או עד בודק מוכנס למרכז יוצא בעיקר נקי, או אם אתה לוחץ על המרכז עם האצבעות ולהרים, משטח העוגה בעדינות קופץ בחזרה.
לאחר 40 הדקות הראשונות של אפייה ייתכן שתרצה לשים גיליון של רדיד אלומיניום מעל החלק העליון של המחבת כדי למנוע את בראונינג עוד יותר.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות במחבת. לאחר מכן להפעיל סכין קהה סביב קצה העוגה כדי לוודא שהוא מופרד מהמחבת.
בעדינות להסיר את העוגה מן המחבת ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
בואו לבשל לחלוטין לפני חיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
עוגה יבשה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "