קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

לימון ג'ינג'ר אוכמניות מערבולת גלידה

לימון ג'ינג'ר אוכמניות מערבולת גלידה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לימון ג'ינג'ר פטל גלידת מערבולת. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1673 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-121 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: גלידת בלאקברי מערבולת, גלידת בלאקברי מערבולת, ו גלידת יוגורט מערבולת אוכמניות.

הוראות

1
בסיר כבד, להביא שמנת וחלב לרתיחה. מערבבים קליפות לימון וג ' ינג ' ר, לכסות, ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
תן תלול במשך 1 שעה.
3
Purée blackberries בבלנדר או מעבד מזון רק עד שהם מתפרקים לנוזל ולא נותרו חתיכות גדולות (ראה הערה לעיל). יוצקים לאט פירה דרך מסננת ומערבבים בעדינות עם מזלג או מקציף. למדוד 1 1 1/2 כוסות מיץ מתוח להשליך עיסת אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
בסיר כבד, להביא מיץ אוכמניות מתוח לרתיחה על חום בינוני ולהפחית 1/2 כוס, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כפית מלח עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אוכמניותמיץ אוכמניות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
5
העברה למיכל קטן וצינה במקרר.
6
בסיר נקי, כבד, לטאטא יחד 3/4 כוסות סוכר עם חלמונים ביצה עד חיוור בצבע מעובה. כאשר מסיים חלב מציץ, יוצקים דרך מסננת לתוך סיר להקציף לשלב עם תערובת חלמון-סוכר. שים סיר על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג יוצר על הגב של כף, אבל אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
הוסף 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
יוצקים דרך סטיינר לתוך מיכל אטום ומקררים בין לילה.
9
למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. בזמן שהגלידה מתערבבת, הסירו את סירופ הבלקברי מהמקפיא וערבבו כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
להעביר 1/3 של גלידה סיים לתוך מיכל אטום, ואז להפיץ במהירות על חצי סירופ. חוזר, ונוסף על עם 1/3 האחרון של גלידה. צ ' יל במקפיא עד המשרד, לפחות שלוש שעות, רצוי יותר.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר