לימון-ג'ינג'ר קרח בכוסות לימון
לימון-ג'ינג'ר קרח כוסות לימון נטול גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם זנגביל, גרידת לימון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: גלידת לימון שמנת, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו כוסות פודינג לימון.
הוראות
כדי להפוך את כוסות הלימון: לקצץ פרוסה דקה מאוד את תחתית הלימון כך שהם ישבו חסון בעת עמידה.
חותכים את 1/3 העליון של הלימון ושמורה כדי לכסות את הכוסות. בזהירות לרוקן את כל לימון עם כפית, מפנה וחופר לתוך המעד, כך שכל החלק הפנימי של הפרי יוצא, לטפל להשאיר את קליפת הלימון בטקט. קוצצים ומרסקים את עיסת לימון ומתח לתוך בלנדר. (אתה צריך בערך 1 כוס מיץ לימון טרי, להזמין אותו למילוי.) להקפיא את כוסות הלימון בקרטונים ביצה, עם המכסים שלהם, לפחות 1 שעה או עד לילה. הקליפה הקפואה תמנע מקרח הלימון להינמס מהר מדי כשתגישי אותו.
מערבבים את הסוכר, מים, וג ' ינג ' ר בסיר מעל חום בינוני. מבשלים בעדינות ומערבבים במשך 2 דקות עד שהסוכר מומס והג ' ינג ' ר הריחני אינם מאפשרים לסירופ להרתיח או להחשיך.
הסר מהחום, הכיסוי והתלול עד מגניב.
ממלאים בלנדר בקרח כתוש, יוצקים את הכוס השמורה של מיץ לימון טרי, מוסיפים את סירופ הג ' ינג 'ר (מסירים את חתיכות הג' ינג ' ר הגדולות) ומעבדים עד לברד.
מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים שוב. להקפיא במשך 1 שעה כדי לחזק אותו קצת. סקופ את קרח ג ' ינג ' ר לימון לתוך כוסות לימון מוכן, מקשטים עם עלי נענע, העליון עם כובע לימון, ומגישים.
מגישים בכוסות ביצים עבור מצגת גדולה.