לימון ואורן אגוזים חלב כבשים ריקוטה טארט
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 560 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ביצים, ריקוטה מחלב כבשים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ריקוטה חלב הכבשים הקצפת של אנדרו קרמליני, קורג'ט כפרי, אגוז אורן & ricotta טארט, ו סלט גזר צעיר עם גבינת חלב כבשים מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 2 כוסות של צנוברים במעבד מזון דופק כמה פעמים.
מוסיפים את הסוכר והקמח וממשיכים דופק עד האגוזים הם הקרקע דק.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה, 1 ביצה, ותמצית וניל ומערבבים כדי לשלב את כל המרכיבים (הבצק יכול להיות מעורב ביד או במערבל מצויד מצורף ההנעה). מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים. לעטוף כל פיסת פלסטיק לעטוף להכניס למקרר לפחות 10 דקות לפני השימוש.מחממים תנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה וקמח מלבני 4 x 13 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מחורצת עגולה עם תחתית נשלפת ומקררים אותו בעוד התנור מתחמם.
הסר את מחבת טארט מהמקרר. השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ על בצק האגוז הצונן באופן שווה על החלק התחתון ועל הצדדים של המחבת. לקצץ את כל בצק עודף.
אופים את הקרום במשך 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן לסובב אותו ואופים עוד 10 עד 15 דקות, או עד שהוא חום זהוב.
מוסיפים את 2 הביצים הנותרות, ריקוטה, סוכר, גרידת לימון ומיץ לקערה בגודל בינוני ומערבבים עד רכות ושילוב טוב.
מוסיפים ¼ של צנוברים ומערבבים לשלב.
יוצקים את התערובת לתוך פגז מאפה מקורר מעט. למעלה מאפה עם צנוברים הנותרים, לחיצה על אותם בעדינות כדי להבטיח כי הם לדבוק.
אופים את הטארט באמצע התנור במשך 20 דקות, עד המילוי מוגדר קלות. מגניב, להסיר מן הפח לשרת עם תותים טריים (אופציונלי).