קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לימון וקלוי-עוגת מרנג קוקוס

לימון וקלוי-עוגת מרנג קוקוס
פאי לימון וקצפת קוקוס עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 454 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כל המטרה קמח, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, קיני מרנג קוקוס קלויים, ו עוגת גלידה עם מרנג לימון בקרום פקאן קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, קוקוס, ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
2
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
להקציף חלמון ביצה ו 2 כפות מי קרח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים למעבד ומתמזגים עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית מלאה אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני גלגול.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
5
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 10 אינץ'. מקפלים overhang תחת; crimp דקורטיבי. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג; להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
7
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
8
אופים עד הקרום מוגדר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר רדיד ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
אופים עד הקרום הוא זהב חיוור, על 15 דקות יותר. מגניב לגמרי על המדף.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להקציף סוכר קורנפלור בסיר בינוני כבד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
3
מקציפים בחלמונים, ביצים שלמות, מיץ לימון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ביצהביצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
לטאטא מעל חום בינוני עד התערובת מתעבה ופשוט מתחיל לרתוח סביב הקצוות, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
להוסיף חמאה; להקציף עד חלקה. מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מוסיפים קרם של טרטר ו 1 כף אבקת סוכר ומכים עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר הנותר, 1 כף בכל פעם, ולאחר מכן הכה עד פסגות מבריקות נוקשות טופס, כ 7 דקות. בעדינות לקפל 3/4 כוס קוקוס קלוי לתוך מרנג.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
אבקת סוכראבקת סוכר
קוקוסקוקוס
סוכרסוכר
3
מורחים מרנג קוקוס על מילוי חם, מכסים לחלוטין, מרנג איטום לקצוות הקרום ו mounding במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
קרוםקרום
4
לאפות פאי 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 135°; לאפות 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מפזרים 1/4 כוס קוקוס קלוי על עוגה; להמשיך לאפות עד מרנג הוא חום זהוב בהיר להגדיר כאשר העוגה מזועזעת מעט, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להעביר פאי מתלה מגניב לחלוטין, על 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מקררים חשופים.)