פאי לימון וקצפת קוקוס עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 454 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כל המטרה קמח, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, קיני מרנג קוקוס קלויים, ו עוגת גלידה עם מרנג לימון בקרום פקאן קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, קוקוס, ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
קמח לכל מטרה
מלח
2
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
להקציף חלמון ביצה ו 2 כפות מי קרח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מים
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים למעבד ומתמזגים עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית מלאה אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני גלגול.)
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
עוטף
5
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
6
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 10 אינץ'. מקפלים overhang תחת; crimp דקורטיבי. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג; להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
7
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
8
אופים עד הקרום מוגדר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר רדיד ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
10
אופים עד הקרום הוא זהב חיוור, על 15 דקות יותר. מגניב לגמרי על המדף.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
להקציף סוכר קורנפלור בסיר בינוני כבד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
3
מקציפים בחלמונים, ביצים שלמות, מיץ לימון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
ביצה
חלמון ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
לטאטא מעל חום בינוני עד התערובת מתעבה ופשוט מתחיל לרתוח סביב הקצוות, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
להוסיף חמאה; להקציף עד חלקה. מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
מוסיפים קרם של טרטר ו 1 כף אבקת סוכר ומכים עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר הנותר, 1 כף בכל פעם, ולאחר מכן הכה עד פסגות מבריקות נוקשות טופס, כ 7 דקות. בעדינות לקפל 3/4 כוס קוקוס קלוי לתוך מרנג.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
אבקת סוכר
קוקוס
סוכר
3
מורחים מרנג קוקוס על מילוי חם, מכסים לחלוטין, מרנג איטום לקצוות הקרום ו mounding במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
קרום
4
לאפות פאי 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 135°; לאפות 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מפזרים 1/4 כוס קוקוס קלוי על עוגה; להמשיך לאפות עד מרנג הוא חום זהוב בהיר להגדיר כאשר העוגה מזועזעת מעט, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
להעביר פאי מתלה מגניב לחלוטין, על 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מקררים חשופים.)