קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

לימון ורבנה ופירות קיץ ג'לי

לימון ורבנה ופירות קיץ ג'לי
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 8 . גשו לסופר וקנו פירות קיץ כגון פירות יער ונקטרינות, מיץ לימון, sprigs לימון עלים, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו "אני לב קיץ" עוגת לימון תות, פירות בלימון-סירופ ורבנה, ו סלט פירות קלויים עם לימון ורבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף ענפי ורבנה בידיים שלך כדי לפצוע עלים וגבעולים, ולאחר מכן לשלב גבעולים עם יין 3/4 כוס סוכר בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום ולתת תלול, מכוסה, 1 שעה.
3
בעוד תערובת ורבנה, טוחנים דק עלים ורבנה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר במעבד מזון או מטחנת קפה/ספייס חשמלי. בעדינות לזרוק פירות עם סוכר ורבנה ו 2 כפות מיץ לימון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
בואו לעמוד בעוד סירופ ורבנה מסיים מציץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5
מפזרים ג ' לטין על המים ולתת לרכך 1 דקה. בינתיים, לחמם סירופ ורבנה עד חם, ואז מערבבים בתערובת ג ' לטין עד מומס. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. מערבבים פירות מוגזים עם מיצים הנותרים 2 כפות מיץ לימון. צמרמורת באמבט קרח, ערבוב מדי פעם, עד קריר ועבה (המרקם של חלבוני ביצה גלם) אבל לא להגדיר, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סיגליותסיגליות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מאוד קל שמן אפיית מחבת עם שמן צמחי (אין צורך אם מחבת היא nonstick או אם באמצעות משקפיים בודדים).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
יוצקים gelée לתוך תבנית אפייה וצינה במקרר עד שנקבע, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
כדי unmold, מחבת לטבול במחבת גדולה יותר של מים חמים 5 עד 10 שניות כדי לשחרר. הפוך על צלחת הגשה (לא unmold אם באמצעות משקפיים בודדים).
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני ההגשה.
1
Gelée יכול להיות מקורר עד 3 ימים (לפני החשיפה).