לימון ורבנה ופירות קיץ ג'לי
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 8 . גשו לסופר וקנו פירות קיץ כגון פירות יער ונקטרינות, מיץ לימון, sprigs לימון עלים, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו "אני לב קיץ" עוגת לימון תות, פירות בלימון-סירופ ורבנה, ו סלט פירות קלויים עם לימון ורבנה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף ענפי ורבנה בידיים שלך כדי לפצוע עלים וגבעולים, ולאחר מכן לשלב גבעולים עם יין 3/4 כוס סוכר בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז מבשלים 1 דקה.
הסר מהחום ולתת תלול, מכוסה, 1 שעה.
בעוד תערובת ורבנה, טוחנים דק עלים ורבנה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר במעבד מזון או מטחנת קפה/ספייס חשמלי. בעדינות לזרוק פירות עם סוכר ורבנה ו 2 כפות מיץ לימון בקערה.
בואו לעמוד בעוד סירופ ורבנה מסיים מציץ.
מפזרים ג ' לטין על המים ולתת לרכך 1 דקה. בינתיים, לחמם סירופ ורבנה עד חם, ואז מערבבים בתערובת ג ' לטין עד מומס. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. מערבבים פירות מוגזים עם מיצים הנותרים 2 כפות מיץ לימון. צמרמורת באמבט קרח, ערבוב מדי פעם, עד קריר ועבה (המרקם של חלבוני ביצה גלם) אבל לא להגדיר, 8 עד 10 דקות.
מאוד קל שמן אפיית מחבת עם שמן צמחי (אין צורך אם מחבת היא nonstick או אם באמצעות משקפיים בודדים).
יוצקים gelée לתוך תבנית אפייה וצינה במקרר עד שנקבע, לפחות 3 שעות.
כדי unmold, מחבת לטבול במחבת גדולה יותר של מים חמים 5 עד 10 שניות כדי לשחרר. הפוך על צלחת הגשה (לא unmold אם באמצעות משקפיים בודדים).
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני ההגשה.
Gelée יכול להיות מקורר עד 3 ימים (לפני החשיפה).