קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לימון ליים סודה עוגה פאונד

לימון ליים סודה עוגה פאונד
לימון ליים סודה עוגה פאונד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת לירה לימון ליים, עוגת לירה לימון ליים, ו עוגת לירה לימון ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
משמנים מחבת צינור 10 אינץ ' ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
במיקסר עומד מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה עד רכות. לאט להוסיף 2 כוסות של הסוכר ומערבבים עד רק incorporated. להעלות את המהירות גבוהה ומערבבים עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מוסיפים את החלמונים, 1 בכל פעם, עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
5
להפחית את מהירות מערבלים נמוך. לסירוגין להוסיף את הקמח וסודה עד הבלילה חלקה נוצר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פופפופ
6
מעבירים את הבלילה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
לנקות את הקערה של המיקסר ולמקם את החלבונים ביצה בפנים. באמצעות הקובץ המצורף מקציף, מקציפים את החלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוסיפים את מיץ הלימון ומכים עד פסגות רכות נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
9
מוסיפים את הסוכר הנותר ומכים עד שיווצרו פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
10
עבודה ב 3 קבוצות, באמצעות מרית גומי, לקפל את החלבונים ביצה לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
11
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ואופים עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, על 50 דקות עד 1 שעה. אפשר להתקרר לחלוטין על 2 שעות, ואז unmold לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת