לימון מבעבע & amaretti קרח
לימון מבעבע & amaretti קרח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו סוכר גלגלית זהב, מיץ לימון, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. קרח לימון מבעבע, עוגת גלידה אפרסק עם קרום עוגיות Amaretti, ו עוגת גלידה אפרסק עם קרום עוגיות Amaretti דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
קו הבסיס ואת הצדדים של 20cm עוגת פח עם עגול שתיים או שלוש רצועות פלסטיק לחתוך משתי תיקיות פלסטיק ברור A4. לרסק את ביסקוויטי amaretti דק למדי ומערבבים לתוך חמאה מומסת, ערבוב טוב. לחץ לתוך הבסיס של הפח, החלקה עם החלק האחורי של כף מתכת.
להטות את הגבינה לתוך קערה גדולה, להכות בקצרה כדי לרכך, ואז להכות את הסוכר, גרידת לימון ומיץ. מקציפים את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו, ואז לקפל לתוך התערובת.
יוצקים את תערובת הלימון לתוך הפח להחליק את החלק העליון. להקפיא במשך 4 שעות. לציפוי, לחתוך את הלימונים דק ככל האפשר. מכניסים מחבת, מכסים במים ומביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 20 דקות.
להטות את הסוכר למחבת קטנה ולהוסיף 3 כפות מים.
חום בעדינות כדי להמיס את הסוכר, ולאחר מכן להוסיף את פרוסות לימון, להגדיל את החום ולבשל עד לימונים הם caramelised (כ 4-5 דקות). מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לסדר במעגלים חופפים מעל.
טפטוף על כל סירופ, ואז לחזור למקפיא. (ניתן להקפיא עד 2 חודשים.)
הסר את הקינוח מהמקפיא 2-3 שעות לפני ההגשה, לקלף את הפלסטיק ולהגדיר על צלחת הגשה. (העיתוי הוא לא קריטי מדי, כפי שהוא רגיל להתמוטט, רק להיות רך יותר. הכנס אותו למקרר עד שתהיה מוכן להגיש.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות אמרטי. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "