לימון-עוף אנצ'ו ובטטות
לימון-עוף אנצ'ו & בטטות נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. אם יש לכם גרידת לימון, בטטות, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. נסו בטטות עם חמאת אנצ'ו צ' ילה, בטטות לימון, ו דג לימון עם בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת מיץ לימון, 2 כף. דבש ופלפלים בבלנדר עד משחה חלקה.
יוצקים רוטב על עוף בקערה גדולה; לזרוק למעיל.
מוסיפים חצי מהעוף לתנור ההולנדי או למחבת עמוקה גדולה; מבשלים בחום גבוה 2 דקות.
הסר מהמחבת. חזור עם עוף שנותר.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 5 דקות., ערבוב מדי פעם. להחזיר עוף למחבת.
מוסיפים תפוחי אדמה ותערובת פלפל; מערבבים היטב. כיסוי.
מבשלים על אש בינונית-נמוכה 45 דקות. או עד עוף נעשה (165F) ותפוחי אדמה הם במכרז, ערבוב מדי פעם.
מערבבים שמנת חמוצה, גרידת לימון ודבש שנותר.
מגישים כפיות על עוף; למעלה עם כוסברה.