קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

לימון פנה קוטה עם קומפוט ברי

לימון פנה קוטה עם קומפוט ברי
לימון Panna קוטה עם פירות יער Compote נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, דבש, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קוקוס Panna קוטה עם קומפוט ברי מעורב, וניל Panna קוטה עם קומפוט ברי מעורב, ו ללא גלוטן אני: אדום, לבן וכחול קוקוס Panna קוטה עם קומפוט ברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מיץ לימון לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים ג 'לטין מעל ולתת לעמוד עד ג' לטין מרכך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
בסיר, להקציף סוכר עם גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים חצי וחצי יוגורט, במקום מעל חום בינוני ומבשלים, לטאטא, עד התערובת היא רק מבעבע וסוכר מומס, על 2 דקות (לא מאפשרים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להוסיף תערובת ג 'לטין וניל לטאטא עד ג' לטין מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
העברת כוס מדידה גדולה עם זרבובית לשפוך תערובת לחלק בין 6 כוסות יין, ramekins או כוסות פודינג. מקררים עד חברה, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
הפוך קומפוט: מערבבים יחד פירות יער, סוכר, דבש ומיץ לימון בסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד סוכר מתמוסס וגרגרים לשחרר את המיץ שלהם, על 3 דקות. חום נמוך מעט ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד קומפוט מתעבה מעט, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
CompoteCompote
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מעבירים לקערה ומגניבים, ואז מכסים ומקררים. כף מעל פנה קוטה רגע לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך