לימון שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל לימון שקדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 237 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך מיץ לימון, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו חטיפי שקדים-לימון, עוגיות לימון שקדים פירורים, ו שקדים-קוקוס לימון ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים 1/4 כוס סוכר מגורען, חמאה, ו 1 כפית. zest במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד 2 דקות או עד שמנת. מערבבים יחד 2 כוסות קמח 1/4 כפית. מלח. בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, פועם עד רק מעורבב. מעיל 13 x 9 אינץ מחבת עם ספריי בישול. לחץ על הבצק לתחתית המחבת מוכנה. צ ' יל 15 דקות.
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור; להפחית את טמפרטורת התנור ל 32
להקציף יחד ביצים 2 כוסות סוכר. ג ' ינג ' ר תהליך 1/2 כוס קמח במעבד מזון 1 דקה או עד זנגביל הוא קצוץ דק. מערבבים באבקת אפייה.
מקציפים תערובת ג ' ינג ' ר לתערובת ביצים.
להקציף במיץ לימון הנותרים 2 כף. גרידת לימון; לשפוך על קרום.
אופים ב 325 במשך 15 עד 20 דקות או עד מילוי מוגדר רק.
מערבבים יחד הנותרים 3/4 כוס קמח, 1/2 כוס סוכר, ו 1/4 כפית. מלח בקערה קטנה. מערבבים בחמאה מותכת עד מעורבב היטב. מערבבים בשקדים.
מפזרים מעל תערובת לימון חם, ואופים 20 עד 25 דקות יותר או רק עד זהב קל. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (בערך 1 שעה).