לימונדה ורודה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל קורד לימונדה ורודה. והוא יספק כ 65 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 90 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, ביצים, מלח ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לימונדה, לימונדה ורודה, לימונדה, עוגות מרנג ורודות עם קרם פטל, ו עוגת לימונדה ורודה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מיכל מים רותחים לעקר 6 צנצנות חצי ליטר על ידי הרתחתם במשך עשר דקות. לשטוף מכסים וטבעות ולהביא לרתיחה בסיר נפרד, קטן של מים. לכבות את החום ולאפשר צנצנות, מכסים וטבעות לשבת במים חמים עד שאתה צריך אותם.
לרסק את פטל על ידי הפיכתם טחנת מזון או ריסוק אותם דרך מסננת בסדר באמצעות החלק האחורי של כף עד שכל שנותר הם הזרעים. אתה צריך על כוס אחת של מיץ פטל/עיסת.
הכן דוד כפול על ידי הבאת אינץ ' של מים לרתיחה בסיר בגודל בינוני (3 ליטר). ברגע שהמים רותחים, זרוק את החום נמוך ולשמור על מבשלים אפילו. הגדר קערה לא תגובתי, חום בטוח על גבי הסיר. ודא כי החלק התחתון של הקערה אינו במגע עם המים.
מערבבים סוכר, ביצים, גרידת לימון, מיץ לימון, עיסת פטל, ומלח בקערה של הדוד הכפול שלך ומערבבים היטב.
קוק curd, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה להאיר בצבע להתעבות, כעשר דקות.
לטאטא חמאה ווניל ולהמשיך לבשל עד שהוא רושם 77° על ממתקים או מדחום לקרוא מיידית.
לאחר curd הגיע עקביות הרצוי, לכבות את החום ואת המתח דרך מסננת בסדר כדי לתפוס חתיכות גדולות של לימון גרידת או כל ביצה מוצק.
מצקת קורט לתוך צנצנות מוכנות, משאיר סנטימטר רבע של שטח הראש. נגב את החישוקים של עפעפי הצנצנת עם מטבח נקי או מגבת נייר חותם.
הניחו את הצנצנות הסגורות בחזרה לקומקום השימורים. כאשר כל הצנצנות מתווספות, ודא כי מפלס המים מנקה את המכסים צנצנת על ידי לפחות אינץ ' אחד.
מוסיפים יותר מים במידת הצורך, ועל חום גבוה, מביאים את המים בחזרה לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, כוון טיימר לעשר דקות.
לאחר עשר דקות, לכבות את החום, ולאפשר צנצנות לשבת במים במשך חמש דקות נוספות. לאחר מכן, באמצעות מרים צנצנת, להסיר את הצנצנות כדי מתלה קירור.
לאחר צנצנות הגיעו לטמפרטורת החדר, להסיר טבעות ולבדוק כי כל המכסים נאטמו כראוי. אם כל לא אטום, לאחסן אותם במקרר. תווית ולאחסן צנצנות אטומות במקום קריר מתוך אור שמש ישיר.