לימוני קינואה עם דלעת סקווש
לימוני קינואה עם דלעת סקווש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . אם יש לכם שום, קינואה, צנובריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו קינואה עם דלעת סקווש, חמוציות ופיסטוקים ( קינואה "מלית"), Butternut סקווש ריזוטו קינואה קינואה, ו דלעת ממולאת עם קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הסקווש לשניים לגרד את הזרעים ומיתרים (באמצעות כפית אשכולית עושה את זה קל יותר). לקלף לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' ולזרוק עם כפית 1 של מיץ לימון.
מניחים אותם על גיליון אפייה שאינו מקל (או מחצלת סיליקון), מפזרים קצת מלח ופלפל, ואופים במשך 15 דקות, תוך ערבוב באמצע.
מניחים את הקינואה במסננת בסדר רשת ולשטוף אותו היטב ולאפשר לנקז.
מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב, עד שאלוט לרכך מעט.
מוסיפים את הקינואה וקונים אותו עד שהוא התייבש ומתחיל להפריש ניחוח קלוי.
מוסיפים את הדלעת יחד עם קורנית מרק ירקות. להפחית את החום נמוך לכסות. לבשל, ערבוב פעם או פעמיים, עד שכל המרק נספג, כ 20 דקות. מערבבים את קליפת לימון 1 כף מיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומוסיפים עוד מיץ לימון במידת הצורך.
מגישים עם צנוברים קלויים עירית מפוזרים על גבי.