לימונים מרוקאים משומרים
לימונים מרוקאים משומרים הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה הוא אהב על ידי 5266 אוכל וטבחים. זה עובד טוב כמו תבלין במחיר סביר. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף לימון מרוקאי עם לימונים משומרים, עוף מרוקאי עם לימונים משומרים וקוסקוס, ו עוף מרוקאי עם לימונים שמורים של מאייר וזיתים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הקצוות את הלימונים, דואג לא לחרוץ לתוך הבשר, ולאחר מכן לחתוך את הלימונים כאילו לרבעון אותם - שמירה על בסיס הלימון ללא פגע.
מפזרים את הפנים של הלימונים עם מלח ים לא מזוקק ואז שכבה בצנצנת מייסון שלך, קרוק או מכשיר תסיסה.
מפזרים מלח ים לא מזוקק ואז מחית עם כף עץ או יתד עד שטיפות הלימון מתחילות להתרכך ולימונים משחררים את המיץ שלהם אשר צריך לשלב עם המלח כדי ליצור מלח תורם להתפשטות של חיידקים מועילים.המשך למעוך, המלחה וריסוק עד שלימונים שלך למלא את הצנצנת ולנוח מתחת לרמה של המלח.תסיסה בטמפרטורת החדר במשך שלושה עד ארבעה שבועות. לימונים ניתן לשמור במשך שנה עד שנתיים.