קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות64
מגזין

לימונצ'לו אורן אגוז הפוך עוגות

לימונצ'לו אורן אגוז הפוך עוגות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגוז לימונצ'לו הפוך עוגות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 3795 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 141 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תמצית vanillan, סודה לשתייה, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, בננות פוסטר ולימונצ'לו הפוך עוגת מחבת, ו עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תרסיס ramekins עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
חותכים 12 עיגולים נייר קלף כדי להתאים ramekins; להגדיר 1 בכל.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
להביא סוכר חום, 1/2 כוס סוכר מגורען, ו 1 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה ומבשלים עד מופחת מעט סוכר מומס, כ 5 דקות. כבה את החום ושקע פרוסות לימון בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בואו לשבת, להסתובב מדי פעם, עד רינד ו pith החלו להפוך שקוף, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
הכה שמן, גרידת לימון ומיץ, וניל, מלח, ביצים, סוכר שנותר, ולימונצ ' לו בקערה עם מיקסר על מהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
לימונצ ' לולימונצ ' לו
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקציפים יחד קמח, קמח תירס, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף תערובת רטובה להכות על מהירות בינונית עד רק מעורבב. מערבבים בצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים 1 כף. סירופ פרוסות לימון לתוך כל ramekin. באמצעות מלקחיים, להסיר פרוסות לימון מסירופ ולשים אחד בכל ramekin; שמור נשאר סירופ. באופן שווה לחלק את הבלילה בין ramekins ולהגדיר על תבנית אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
אופים עד שקיסם מוכנס במרכזים יוצא נקי, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו להתקרר על מתלה 10 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין קטן, דק או מרית בין עוגות וקצוות ramekin ולהפוך עוגות על צלחות או מגש.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
הסר קלף מעוגות ומברשת עם סירופ יותר אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר