תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגוז לימונצ'לו הפוך עוגות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 3795 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 141 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תמצית vanillan, סודה לשתייה, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, בננות פוסטר ולימונצ'לו הפוך עוגת מחבת, ו עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תרסיס ramekins עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
חותכים 12 עיגולים נייר קלף כדי להתאים ramekins; להגדיר 1 בכל.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
להביא סוכר חום, 1/2 כוס סוכר מגורען, ו 1 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה ומבשלים עד מופחת מעט סוכר מומס, כ 5 דקות. כבה את החום ושקע פרוסות לימון בסירופ.
יוצקים 1 כף. סירופ פרוסות לימון לתוך כל ramekin. באמצעות מלקחיים, להסיר פרוסות לימון מסירופ ולשים אחד בכל ramekin; שמור נשאר סירופ. באופן שווה לחלק את הבלילה בין ramekins ולהגדיר על תבנית אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
אופים עד שקיסם מוכנס במרכזים יוצא נקי, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו להתקרר על מתלה 10 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין קטן, דק או מרית בין עוגות וקצוות ramekin ולהפוך עוגות על צלחות או מגש.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו